ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
184,61
28.800
156
183,50
184,50
-0,54%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo zasto ja volim ovu dionicu :)……Polako ali ljepo i stabilno raste i raste :)…jedba cekam g.skupstinu i odluku o dividendi, onda bi mogao stampedo do 5mj..

Prvi otpor je 1470 kn, a onda slijedi stampedo… [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ovdje je hrpa sitnih naloga,moglo bi jako gore ali i dole.

obožavam strvine-posebno ovce

Evo zasto ja volim ovu dionicu :)……Polako ali ljepo i stabilno raste i raste :)…jedba cekam g.skupstinu i odluku o dividendi, onda bi mogao stampedo do 5mj..

[/quote]

Ova dionica je bila " katapult " za moje investiranje 2003,no to su onda bila neka druga vremena , pa ipak, (iako trenutno nisam u njoj ) pratim i dalje što se događa s ovom dionicom i možda sa poboljšanjem sveukupnog stanja na tržištu kapitala opet postanem vlasnik određenog broja dionica ove tvrtke – u svakom slučaju svim imateljima ove dionice sve najbolje i dobar rast :-)) !!

[/quote]
Slažem se… Čisti classic…
Ove godine upotrijebio opet istu formulu…u 11 mjesecu, nakon one drukerske analize da to vrijedi 1170 ili tako nešto ( mislim da su to dali ovi iz raiffeisen bank,neda mi se sad tražit ) baš sam se fino nakupovao i "oročio " to na 6 mjeseci,pa da vidimo kakva će biti kamata…uglavnom prodajem opet krajem 4 mjeseca…
Po meni do skupštine ide to minimalno do 1450-1470…a onda sve ovisi o dividendi…
Ako bude oko 100 kn,te ako su još naplatili nešto iz Kazahstana…fondovi bi to opet mogli napucat do 1700…gdje bi im naravno mi mogli to fino i prodati te otić na jedan podulji godišnji… [smiley]

Hm,mislim da će se poslije ine fondovi krcati: HT,ERNT,ADRS i Banke.

Vrlo vjerojatno….

[/quote]
Ove godine upotrijebio opet istu formulu…u 11 mjesecu, nakon one drukerske analize da to vrijedi 1170 ili tako nešto ( mislim da su to dali ovi iz raiffeisen bank,neda mi se sad tražit ) baš sam se fino nakupovao i "oročio " to na 6 mjeseci,pa da vidimo kakva će biti kamata…uglavnom prodajem opet krajem 4 mjeseca…
Po meni do skupštine ide to minimalno do 1450-1470…a onda sve ovisi o dividendi…
Ako bude oko 100 kn,te ako su još naplatili nešto iz Kazahstana…fondovi bi to opet mogli napucat do 1700…gdje bi im naravno mi mogli to fino i prodati te otić na jedan podulji godišnji… [smiley]
[/quote]

Da, imamo isto razmišljanje, samo što ja vidim gornju cijenu bliže 1800,00 kn [thumbsup]

[/quote]
[/quote]

Da, imamo isto razmišljanje, samo što ja vidim gornju cijenu bliže 1800,00 kn [thumbsup]
[/quote]

Molio bih da se što manje piše o ovoj dionici,jer ako uleti sindikat neće ići svojim tokom [lol]

Kakov hebeni sindikat ?

Kolega pa zar ne vidite na drugim dionicama kako sindikat dejstvuje…bar smo na ovoj dionici pošteđeni,nadam se

Mislim da se sindikat već i ovdje angažirao….

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Promjene u TOP 10

Kupuje Raiffeisen OMF + 112

Ponavlja se scenarij od prošle godine, uz ovaj optimizam i keš od Ine cijena će vrlo brzo do 1700-1800

New Report

Close