ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
184,61
28.800
156
183,50
184,50
-0,54%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Malo promišljanja, kad svi šute na ovoj temi…malo sam podebljao ovo…

Trenutni otpor je na 1.350,00 kuna, nakon probijanja izgledniji je jači porast cijene.Povijesno cijena počinje jače reagirati od prvog mjeseca pa nadalje zbog nadolazeće dividende u 5. mjesecu. Dividenda je ove godina upitna zbog Kazahstana, ali uz toliki keš u bilanci i dobro poslovanje nema straha za budućnost.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

ni meni nije jasno zašto se toliko šuti o ovoj vrijednoj dionici. za ernt je bilo očito da neće ispod 1200, što generalno uz određene iznimke i nije, a samo joj je nebo granica. i ja očekujem da kad probije 1 350, da će odlepršati do 1400., odnosno i na ovim cijenama smatram kako je ovo dionica vrijedna kupnje.

Pa nikad nije ni bilo previše buke na ovoj dionici.

ni meni nije jasno zašto se toliko šuti o ovoj vrijednoj dionici. za ernt je bilo očito da neće ispod 1200, što generalno uz određene iznimke i nije, a samo joj je nebo granica. i ja očekujem da kad probije 1 350, da će odlepršati do 1400., odnosno i na ovim cijenama smatram kako je ovo dionica vrijedna kupnje.

ERNT kupuju mirovinci, a oni su se istrošili na INA-i. Čak i ako bude 100 kuna dividende, pa što onda? Bolji je KODT

Na bidu 650 kom do 1300, polako ali sigurno ide gore…cijena od 1350 je otpor, nakon toga poljetanje.

@ Setac
Ne kupuju ovo samo mirovinci, dokaz tome je što sam i ja unutra [thumbsup] [lol]

@ Setac
Ne kupuju ovo samo mirovinci, dokaz tome je što sam i ja unutra [thumbsup] [lol]

i ja… [lol]

21.12.2010.
Ericsson Nikola Tesla je u prosincu 2010. postao članom CEERIUS Sustainability Indexa u sezoni 2011.
http://www.ericsson.hr/investitori/2010/indeks_odrzivosti.shtml

http://en.indices.cc/indices/details/riu/composition/

lp

"Pokušaj je prvi korak ka neuspjehu." Homer Simpson Caveat emptor

Sutra moguće testiranje otpora na 1350-1360, a onda kreće ubrzano prema 1470. [pray]

Sutra moguće testiranje otpora na 1350-1360, a onda kreće ubrzano prema 1470. [pray]

😀

sreca je samo popratni faktor znanja

Čeka se čišćenje do 1350… [thumbsup]

Čeka se čišćenje do 1350… [thumbsup]

I eto ga danas…na liniji otpora [thumbsup]

Sljedeća postaja = 1470

Evo zasto ja volim ovu dionicu :)……Polako ali ljepo i stabilno raste i raste :)…jedba cekam g.skupstinu i odluku o dividendi, onda bi mogao stampedo do 5mj..

...

New Report

Close