Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 184,61 | 28.800 | 156 | 183,50 | 184,50 | -0,54% |
Malo promišljanja, kad svi šute na ovoj temi…malo sam podebljao ovo…
Trenutni otpor je na 1.350,00 kuna, nakon probijanja izgledniji je jači porast cijene.Povijesno cijena počinje jače reagirati od prvog mjeseca pa nadalje zbog nadolazeće dividende u 5. mjesecu. Dividenda je ove godina upitna zbog Kazahstana, ali uz toliki keš u bilanci i dobro poslovanje nema straha za budućnost.
ni meni nije jasno zašto se toliko šuti o ovoj vrijednoj dionici. za ernt je bilo očito da neće ispod 1200, što generalno uz određene iznimke i nije, a samo joj je nebo granica. i ja očekujem da kad probije 1 350, da će odlepršati do 1400., odnosno i na ovim cijenama smatram kako je ovo dionica vrijedna kupnje.
ni meni nije jasno zašto se toliko šuti o ovoj vrijednoj dionici. za ernt je bilo očito da neće ispod 1200, što generalno uz određene iznimke i nije, a samo joj je nebo granica. i ja očekujem da kad probije 1 350, da će odlepršati do 1400., odnosno i na ovim cijenama smatram kako je ovo dionica vrijedna kupnje.
ERNT kupuju mirovinci, a oni su se istrošili na INA-i. Čak i ako bude 100 kuna dividende, pa što onda? Bolji je KODT
Na bidu 650 kom do 1300, polako ali sigurno ide gore…cijena od 1350 je otpor, nakon toga poljetanje.
@ Setac
Ne kupuju ovo samo mirovinci, dokaz tome je što sam i ja unutra [thumbsup] [lol]
@ Setac
Ne kupuju ovo samo mirovinci, dokaz tome je što sam i ja unutra [thumbsup] [lol]
i ja… [lol]
21.12.2010.
Ericsson Nikola Tesla je u prosincu 2010. postao članom CEERIUS Sustainability Indexa u sezoni 2011.
http://www.ericsson.hr/investitori/2010/indeks_odrzivosti.shtml
http://en.indices.cc/indices/details/riu/composition/
lp
Sutra moguće testiranje otpora na 1350-1360, a onda kreće ubrzano prema 1470. [pray]
Sutra moguće testiranje otpora na 1350-1360, a onda kreće ubrzano prema 1470. [pray]
😀
Čeka se čišćenje do 1350… [thumbsup]
I eto ga danas…na liniji otpora [thumbsup]