Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,13 | 87.423 | 480 | 182,00 | 183,50 | -0,55% |
…
Aj malo pogledaj po zse-u pa ćeš vidjeti da je ERNT-u praksa objavljivat značajnije sklopljene poslove.
aj ti malo procitaj sto sam napisao
10milja ugovor bi trebao pokriti 2,6 dana poslovanja ergo TO JE BEZNACAJAN UGOVOR (za ernt!)
ps
ali ako i dalje mislis da se na zse sve objavljuje tada lijepo odi na zse, zbroji objavljene ugovore, pa se lijepo ovdje vrati da nam kazes sto si izracunao
[bye]
…
Aj malo pogledaj po zse-u pa ćeš vidjeti da je ERNT-u praksa objavljivat značajnije sklopljene poslove.
aj ti malo procitaj sto sam napisao
10milja ugovor bi trebao pokriti 2,6 dana poslovanja ergo TO JE BEZNACAJAN UGOVOR (za ernt!)
ps
ali ako i dalje mislis da se na zse sve objavljuje tada lijepo odi na zse, zbroji objavljene ugovore, pa se lijepo ovdje vrati da nam kazes sto si izracunao
[bye]
[/quote]
Vidim da si ti sve to pobrojao pa ako ti nije frka skrati mi vrijeme da ja sad to opet ne kontam [lol]
A neko je morao požderat ovih 1000 danas, po oprobanoj recepturi to bi išlo od baba prema stričevima, pa opet do netjaka i rodjaka, da se oplodi kapital; no sumnjam da je to baš na ERI moguće uz takvog stamenog market makera.
Ako bi se nastavila navala ovim tempom, dakle ostalo je još 2700 komata, idući tjedan će biti kritični, ondak će se valjda istovarit meneđeri. ja tipujem na dno oko 1100 kuna, a ni to nije kraj svijeta.
super, ako dođe na 1100 ja uzimam 100 komada [thumbsup]
[/quote]
Svaka čast Flacijuse, eno vidim na 1100 100 komada, dan, dva, i moglo bi te poklopit
ERNT-R-A 1.220,00 1458 1.778.760,00 23.11.2010 10:54:47
danas je puno naivaca sa ovoliko para na računu
ERNT-R-A 1.220,00 1458 1.778.760,00 23.11.2010 10:54:47
danas je puno naivaca sa ovoliko para na računu
da, i ja bi rado bio tako naivan
ali to ne znaci da neki fond/direktor fonda nije kupio dionice od svog pajde….
ups,zaleti se neki naivac,1500kom po 1220,a moga je po 1100,za par dana naravno [sealed]
Ma, ljudi su na svašta spremni samo da mi napakoste…
Šalu nastranu, ćorav mi je ovo danas poso, oću reći budi unutar mene unutarnje sumnje, naime okolnosti prodaje meneđerskih dionicama nekom fondu ( u kojem sjedi opet neki meneđerčić i/ili rođo) ili trezoru ne smatram baš tržišnim utjecajem. dakako možda sam i u krivu, no povijest me opekla.
mada se slažem s navedenim člankom u kojem su panegirici upućeni i ERNT u, u smislu da bi on , između ostalih, mogao biti novi Končar ili AD plastik ( čiji sam, dokumetirano, veliki fan bio u tom razdoblju i $$$$$$tvarmo mu hvala). Sve je pitanje tajminga, za sada mi preteže više na cirka oko blizu 11oo kuna no na 1300 u idućem kratkoročnom razdoblju.
Tolko.
Navedeni članak
http://www.poslovni.hr/vijesti/na-zse-zarada-i-do-200-posto-164361.aspx
vidi bid na erntu
neki trtaros s 50 dionica (a takvih ima!) lako bi mogao zakucati dionicu na 1100
a s 200 komada – ajooooj