Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,10 | 45.409 | 248 | 182,00 | 183,50 | 0,00% |
Jel se to naši poznati forumaši DXXXXS igraju sa ERNT!?
[sealed]
Dakle, molim da me se opovrgne,
….ERNT je pao nakon d.dividende, otpis silnih miljona potraživanja…,
….potonuo je do 1250, značajan iskrcaj na 1250 -1280, naravno jedan povlašteni dio (ili vidoviti dio naših renomiranih forumaša i xxx) znao je da ispod 1250 neide, i kad će stat iskrcaj…
….kako se i prodavači moraju malo odmorit na zasluženom G.O. ekipa je odlučila ga podignut 10 – 20 % i tu se lagano iskrcat… naravno sa sićom
….to se zove poznavanje TA kad, koliko, kako!!!
….kaoko je rekao naš tigrus "brutalno sumljivi kapital je na djelu"
[bye]
Pa jel moguće da netko od investitora nakon ovog mog posta gore krene sa prodajom (izlaganjem naloga na 1400)!!!
Pa pravi investitori ne kupuju i ne prodaju valjda nakon gore napisanog…mišljenja!!!
Pa nije valjda da se neko prepoznao u ovom gornjem postu!!!
Pa nije valjda da su to dečki sa foruma se izložili naprodaju!!!
Pa….
Pa…
vodoinst
pa ovo je forum, samo iznosim svoje mišljenje i viđenje što se događa na ovoj temi
ps vjerujem da i Vi imate razlog zašto pratite forum!? Zar ne!?
ps neželim imenovat kolege sa foruma koji su na k/p ERNT
PS Oni su se prepoznali sami, sve je to jedna burzovna igra….
Čudi me što se toliko uzbuđuješ zbog ovakvih situacija. Pa to je svakodnevica. A ozbiljni investitori se ne igraju ringišpila. Uživaj u lijepom vremenu i pusti nek raste sve što može rasti [thumbsup] (naravno, ukoliko imaš papire)
…Neuspješan pokušaj iskrcaja na 1400,00
…Ispričavam se ako sam pisanjem nekome pomrsio planove, pa jel moguće!
…TA kaže povratak na 1265,00
LP
ERNT je jedna od onih dionica koje ugodno iznenađuju. Otpisali su cijelu jednogodišnju dobit (a nitko ne kaže da će i ostatak duga biti plaćen), a dionica stabilna. Kod HT-a svi računaju s dividendom 20-25 kuna, nisam siguran može li ovdje biti iznad tog iznosa. Razlika u dividendom prinosu – drastična.
LP
Evo ti stotka za umišljenost. A taj TA ti vrijedi manje od role toalet papira
LP
Potpuno se slažem ovaj put! Graf kaže 1270-1280kn, a ako to pukne onda je target cca 1200kn.
Ericsson Nikola Tesla: Ugovori s BH Telecomom vrijedni 50 milijuna kuna
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Ericsson Nikola Tesla potpisao je s BH Telecomom ugovore o implementaciji proširenja 2G i 3G mobilne mreže te podizanju jezgrene mreže BH Telecoma na najsuvremeniju razinu, a vrijednost ugovora je 50 milijuna kuna.