Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,88 | 46.521 | 253 | 183,00 | 184,00 | 1,10% |
Samo ti vjeruj svojim RBA analitičarima. Rekao sam ti već da se ravnam po analizama PD-a a tamo RSI ima vrijednost 17 na mjesečnom grafu http://www.poslovni.hr/57357.aspx
[/quote]
[lol] [lol]
ovo što ti gledaš na PD ti je u rangu kao da imaš poster formule1 na zidu sobe i onda ljudima objašnjavaš kako se ona vozi, toliko je loše…
btw. taj graf iz linka- to je dnevni graf a razdoblje za izračunavanje RSI-a je 8 dana(?!), puno premalo
Fond menadžerčići nedaju ERI ISPOD 1400, pa ga sa ovih par komada skidanja sa aska – podižu…
Drage moji ulagači, kratki i dugi, vidite kako se to treba raditi, skidajte sa aska dok je eu preko – 3%
[bye]
Fond menadžerčići nedaju ERI ISPOD 1400, pa ga sa ovih par komada skidanja sa aska – podižu…
Drage moji ulagači, kratki i dugi, vidite kako se to treba raditi, skidajte sa aska dok je eu preko – 3%
[bye]
Čini se da polječemo na veću nadmorsku visinu !!!
ENT je jedna od boljih dionica na ZSE…, dali vjerovati analitičarima, pitanje je za xxx kn [undecid]
a znate kako kažu za analitičare;
– znaju 100 načina kako voditi ljubav, a nemaju niti jednu ljubavnicu [rolleyes]
lp
Nisam dioničar ERNT-a jer sam se razočarao kada je pao ispod 2.500,00 kna. Zvuči smiješno, ali pojasniti ću neke okolnosti ;
ERNT kao i sam Ericsson kontroliraju GSM u svijetu, AXE sustave ( gradske i međugradske centarale i veze ) osim pametnog HT i DT koji po direktivi Budenstaga imaju Siemenss, a u zadnje vrijeme ( 7 godina ) sve više se hvataju programiranja i zahjetvnih programskih rješenja. Prosijek kadra u ETK je VSS, a na granici s mrs, ulažu u razvoj svaki dan, kako u ljude tako i tehniku.
Raznim špekulacijama brokera pada ispod 2.500,00 kn-a, a meni dovoljno da se maknem jer to bi bilo kao da HG spot vrijedi 1.500,00 kn ili više po dionici, otprilike .
Isplata dividende 17.6.