ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 10:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,40
8.803
48
183,00
183,50
0,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

RSI pao ispod 20. Sad je prilika za kupnju – nema greške [proud]

to ste pisali i za ADRS-P pred 10-15 dana da je sigurna kupnja na 310 kn tko želi u mjesec dana dići +20%, a umjesto toga tko vas je poslušao sad ima skoro -20%…zato se pokrijte ušima i i ne dijelite savjete da ne upropastite još neke ulagače kao s ADRS-P [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Uzmi koliko hoćeš: mjesec dana….tri godine. Kažem ti sad je prava prilika za kupnju ako si pravi investitor, još nam pomažu manipulatori koji guraju cijenu još niže.

a ako ti želiš biti pravi analitičar onda nauči kako se izračunava RSI…kakvi mjeseci, godine na dnevnom grafikonu[lol]
[/quote]
Ipak je na 30 min grafu već 4 dana RSI 20 tako da nije u velikoj zabludi.

Da li znades rodjace da je standard pokvario ljude...jedu govna i sanjare..

RSI pao ispod 20. Sad je prilika za kupnju – nema greške [proud]

to ste pisali i za ADRS-P pred 10-15 dana da je sigurna kupnja na 310 kn tko želi u mjesec dana dići +20%, a umjesto toga tko vas je poslušao sad ima skoro -20%…zato se pokrijte ušima i i ne dijelite savjete da ne upropastite još neke ulagače kao s ADRS-P [bye]
[/quote]
ADRIS je objavio razočaravajuće i neočekivano loše financijsko izvješće – to je razlog pada te dionice. ERNT će svoje reći 30.07.2010. Do tada je na djelu fenomen stada kao i na svim ostalim dionicama na ZSE. Uostalom kolega Barbosa je u svom postu lijepo opisao sadašnji trenutak http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2434&pg=3018&#post1005314

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

meni kolega sve izgleda ok sa adrs-p-a. Neki su trubili da će na 420kn, ja sam mislio ući na 310. No malo sam sačekao i sada sam po cijeni 273 unutra. Mislim da neće više padati, pogotovo zato što je to kvalitetna dionica, imaju brdo novca na računu i dolazi turistička sezona. No pravi rezultati će biti vidljivi tek 2012 god, kada bi dionica trebala napraviti mali bum. Što se tiće ernt trenutno mi je skuplji i od adrs-a i od ht-a.

Znam da svi zeljno iscekujete analizu Dr.Lord nhl-a….ali on ce reci smo jedno….drzte gace(pametnom dosta) 😉

sreca je samo popratni faktor znanja

tako je kolega, ova dionica se može više srušit nego narast. No i većina burze je danas takva. Malima je najbolje da zamrznu dionice za neko toplije vrijeme

Moje misljenje da ce ova dionica i dalje bit nestabilna sve do objave rezultata 30.7. a onda da bi moglo doci proljece i nama dionicarima ere.

sreca je samo popratni faktor znanja

Uzmi koliko hoćeš: mjesec dana….tri godine. Kažem ti sad je prava prilika za kupnju ako si pravi investitor, još nam pomažu manipulatori koji guraju cijenu još niže.

a ako ti želiš biti pravi analitičar onda nauči kako se izračunava RSI…kakvi mjeseci, godine na dnevnom grafikonu[lol]
[/quote]
Kratkoročne špekulacije me ne zanimaju. Uostalom kupuj sad dok luzeri prodaju ono čega nisu dostojni. A što se tiče analiza vjerujem samo u FA.
[/quote]
pa ako vjeruješ samo u FA što onda prtljaš po RSI koji spada u osilatore vezane za TA?

btw, na mjesečnom grafu (dugoročno…baš kako voliš) RSI ti je 44 [yawn]

Da li netko ima info kada će lova od dividende?

Dividenda će se isplatiti svim dioničarima Društva koji sedmog dana prije skupštine na kojoj se ova odluka donosi (tj. 13. svibnja 2010. g.) imaju na računu vrijednosnih papira u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu upisane dionice Društva, zavisno o platnoj sposobnosti Društva, a najkasnije do 19. lipnja 2010. g. sukladno čl. 223. Zakona o trgovačkim društvima.

NN. 39/2010. od 01.04.2010.

Samo ti vjeruj svojim RBA analitičarima. Rekao sam ti već da se ravnam po analizama PD-a a tamo RSI ima vrijednost 17 na mjesečnom grafu http://www.poslovni.hr/57357.aspx

Samo ti vjeruj svojim RBA analitičarima. Rekao sam ti već da se ravnam po analizama PD-a a tamo RSI ima vrijednost 17 na mjesečnom grafu http://www.poslovni.hr/57357.aspx
[/quote]

RSI je na 44. Zadnji puta kad je bio ispod 20 je bilo 1999. godine. Nemoj se ravnati po analizama sa PD-a jer su netočne. I to što ti gledaš uopće nije mjesečni graf zato se radije ostavi tehničke analize.Nije mjesečni graf to što ti misliš da je

New Report

Close