Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,40 | 8.803 | 48 | 183,00 | 183,50 | 0,82% |
RSI pao ispod 20. Sad je prilika za kupnju – nema greške [proud]
to ste pisali i za ADRS-P pred 10-15 dana da je sigurna kupnja na 310 kn tko želi u mjesec dana dići +20%, a umjesto toga tko vas je poslušao sad ima skoro -20%…zato se pokrijte ušima i i ne dijelite savjete da ne upropastite još neke ulagače kao s ADRS-P [bye]
Uzmi koliko hoćeš: mjesec dana….tri godine. Kažem ti sad je prava prilika za kupnju ako si pravi investitor, još nam pomažu manipulatori koji guraju cijenu još niže.
a ako ti želiš biti pravi analitičar onda nauči kako se izračunava RSI…kakvi mjeseci, godine na dnevnom grafikonu[lol]
[/quote]
Ipak je na 30 min grafu već 4 dana RSI 20 tako da nije u velikoj zabludi.
to ste pisali i za ADRS-P pred 10-15 dana da je sigurna kupnja na 310 kn tko želi u mjesec dana dići +20%, a umjesto toga tko vas je poslušao sad ima skoro -20%…zato se pokrijte ušima i i ne dijelite savjete da ne upropastite još neke ulagače kao s ADRS-P [bye]
[/quote]
ADRIS je objavio razočaravajuće i neočekivano loše financijsko izvješće – to je razlog pada te dionice. ERNT će svoje reći 30.07.2010. Do tada je na djelu fenomen stada kao i na svim ostalim dionicama na ZSE. Uostalom kolega Barbosa je u svom postu lijepo opisao sadašnji trenutak http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2434&pg=3018&#post1005314
meni kolega sve izgleda ok sa adrs-p-a. Neki su trubili da će na 420kn, ja sam mislio ući na 310. No malo sam sačekao i sada sam po cijeni 273 unutra. Mislim da neće više padati, pogotovo zato što je to kvalitetna dionica, imaju brdo novca na računu i dolazi turistička sezona. No pravi rezultati će biti vidljivi tek 2012 god, kada bi dionica trebala napraviti mali bum. Što se tiće ernt trenutno mi je skuplji i od adrs-a i od ht-a.
Znam da svi zeljno iscekujete analizu Dr.Lord nhl-a….ali on ce reci smo jedno….drzte gace(pametnom dosta) 😉
tako je kolega, ova dionica se može više srušit nego narast. No i većina burze je danas takva. Malima je najbolje da zamrznu dionice za neko toplije vrijeme
Moje misljenje da ce ova dionica i dalje bit nestabilna sve do objave rezultata 30.7. a onda da bi moglo doci proljece i nama dionicarima ere.
a ako ti želiš biti pravi analitičar onda nauči kako se izračunava RSI…kakvi mjeseci, godine na dnevnom grafikonu[lol]
[/quote]
Kratkoročne špekulacije me ne zanimaju. Uostalom kupuj sad dok luzeri prodaju ono čega nisu dostojni. A što se tiče analiza vjerujem samo u FA.
[/quote]
pa ako vjeruješ samo u FA što onda prtljaš po RSI koji spada u osilatore vezane za TA?
btw, na mjesečnom grafu (dugoročno…baš kako voliš) RSI ti je 44 [yawn]
Dividenda će se isplatiti svim dioničarima Društva koji sedmog dana prije skupštine na kojoj se ova odluka donosi (tj. 13. svibnja 2010. g.) imaju na računu vrijednosnih papira u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu upisane dionice Društva, zavisno o platnoj sposobnosti Društva, a najkasnije do 19. lipnja 2010. g. sukladno čl. 223. Zakona o trgovačkim društvima.
NN. 39/2010. od 01.04.2010.
btw, na mjesečnom grafu (dugoročno…baš kako voliš) RSI ti je 44 [yawn]
Samo ti vjeruj svojim RBA analitičarima. Rekao sam ti već da se ravnam po analizama PD-a a tamo RSI ima vrijednost 17 na mjesečnom grafu http://www.poslovni.hr/57357.aspx
Samo ti vjeruj svojim RBA analitičarima. Rekao sam ti već da se ravnam po analizama PD-a a tamo RSI ima vrijednost 17 na mjesečnom grafu http://www.poslovni.hr/57357.aspx
[/quote]
RSI je na 44. Zadnji puta kad je bio ispod 20 je bilo 1999. godine. Nemoj se ravnati po analizama sa PD-a jer su netočne. I to što ti gledaš uopće nije mjesečni graf zato se radije ostavi tehničke analize.Nije mjesečni graf to što ti misliš da je