ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 05:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,10
45.409
248
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

otvara sa 1520 penje na 1540 i pada do 1450

cini mi se da ovdje nece biti tako silovitog izlaska kao na ht

Pa jesi ti neki prorok????
Pa prorok, ja kažem da če je srušit, a kraj dana u plus, …da padnete…a provaj dokučiti i zašto? [lol]
[/quote]

ajooj, pa sto si tako ljut?

ajmo pretpostavke za ernt. ja mislim da će sutra i preksutra ernt ići po 1450kn.

kanabis pitao, ja puknuo svoje razmisljanje … nego, prorok će ti platiti pivu i burek ako si ti u pravu, a ti probaj dokucit zasto bi meni vise odgovaralo tvoje prorocanstvo! [rolleyes]
[/quote]
Mislim da sve ide u najboljem redu, samo neka se iskrca još malo špekulanata, i idemo gore [thumbsup]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Mislim da sve ide u najboljem redu, samo neka se iskrca još malo špekulanata, i idemo gore [thumbsup]

slazem se!

ako se ovako nastavi razvijati sljedeći tjedan smo na 1600

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

..ja mislim da je situacija bila predvidiva a moj prijašnji komentar da će pasti samo malo.. pada u vodu…ali ja vjerujem u tu dionicu i drugi tjedan imat ćemo o ćemu pisati….naravno ako pepeo od vulkana ne zabrani letove.. [wink] [thumbsup]

dečki nema zime kod ove dionice, to je nasoj burzi već viđeno, ubrzo se vraćamo u realnost a to je barem na stanje od jučer

u prve 4 minute je promet bio 565.931,64kn
a nakon toga do sada (12:20) 198.583,46kn

koliko je ovo drugaciji rasplet od hta!

dok ne stignu neke konkretne vijesti za ernt, ova dionica zasigurno neće rasti. Pošto postoje puno bolje prilike na burzi, pa čak i ovakve tipa ernt-a u kojima se skladišti novac, kad nema drugih prilika. Moje mišljenje je da će ovo sutra još malo dolje i tako cijeli tjedan, vjerojatno do ht-ove dividende. A onda bi se dio novca mogao preliti i ovdje. Moj ulaz u ernt je 1350, a izašao sam radi pohlebe tek na 1720kn.

Daj mi šapni koje su to puno bolje prilike. Dobre vijesti stižu stalno (to ne valja jer cijena dionice tada pada) a loših vijesti (koje bi digle ERNT) nema pa nema. Tek će sljedeće FI za 1H pokazati kako je ovo dobra prilika……a do tada strong hold

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ovo bi moglo bit zanimljivo ,pocelo hladjenje…di cekamo???? 1500??

eto nas….to je to…..od tuda je i krenulo pumpanje,…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sviđa mi se ovaj optimizam vulkana. [thumbsup]

Nadam se takvom raspletu događaja, a do tada bih mogao još koju dokupiti. [rolleyes]

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

ovo je iz godine u godinu isto bez razlike,… bez sekiracije,…..

dok ne stignu neke konkretne vijesti za ernt, ova dionica zasigurno neće rasti. Pošto postoje puno bolje prilike na burzi, pa čak i ovakve tipa ernt-a u kojima se skladišti novac, kad nema drugih prilika. Moje mišljenje je da će ovo sutra još malo dolje i tako cijeli tjedan, vjerojatno do ht-ove dividende. A onda bi se dio novca mogao preliti i ovdje. Moj ulaz u ernt je 1350, a izašao sam radi pohlebe tek na 1720kn.

los ti je izlaz, trebao si pogodit 1760 [lol]

pa da pohlepa je učinila svoje, no propustio sam i onih 1750 i izašao tek na 1720, ali mi nije žao. sada čekam rasplet sa snho-om 😉

New Report

Close