ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 22:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,10
45.409
248
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

10.5.

Ajme tko je ovaj biser doc37?!!?!?

Dioničarima Društva isplatit će se redovna dividenda u iznosu od 20 kuna po dionici i izvanredna dividenda od 100 kuna po dionici, odnosno ukupno 120 kuna po dionici iz neraspoređenog zadržanog dobitka ostvarenog u 2008.godini, i dijela dobitka ostvarenog u financijskoj godini 2009.
Dividenda će se isplatiti svim dioničarima Društva koji sedmog dana prije skupštine na kojoj se ova odluka donosi (tj. 13. svibnja 2010.g. ) imaju na računu vrijednosnih papira u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu upisane dionice Društva, zavisno o platnoj sposobnosti Društva, a najkasnije do 19. lipnja 2010.g. sukladno čl. 223. Zakona o trgovačkim društvima.

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

ne vidim u čemu je problem? dobro je rekao…

– da bi imao pravo na dividendu trebaš biti upisan u SDA kao vlasnik dionice na dan 13. svibnja 2010.
– T+3
– moraš kupiti do 10. svibnja, prvi dan za prodaju a sa ostvarenim pravom na dividendu je 11.05.

"Pokušaj je prvi korak ka neuspjehu." Homer Simpson Caveat emptor

ja mislim da će se ovo stabilizirati nakon dividende na nekih 1500-1550kn, iako je po meni i to precjenjeno

1500-1550 precijenjeno? Ako se vec iznose neke teze dobro ih bilo argumentirati.

ja mislim da će se ovo stabilizirati nakon dividende na nekih 1500-1550kn, iako je po meni i to precjenjeno

1500-1550 precijenjeno? Ako se vec iznose neke teze dobro ih bilo argumentirati.
[/quote]

eh kolega kanabis…

gledajući fundamente nije ni meni jasno što pišete. Govorite da je ERNT na 1550 precijenjen, a s druge strane realna vrijednost ULPL Vam je 750 kuna. Koja od tih dionica je uopće blue chip? [undecid]

Teorije koje su 50% vremena u pravu manje su ekonomične od bacanja novčića.

pa trenutno ulpl ima bolje pokazatelje, osim velikog zaduženja. Moram reći da sam izrazito sretan bio porastom cijene ernt-a i da sam mislio ostati unutra do d daya. No pretpostavio sam da će se desiti ista stvar kao i sa ht-om, te sam izašao. Mislim da ernt mimo svoje dividende trenutno nije u fokusu, jer svi očekuju rasplet na nekim drugim dionicama

ne vidim u čemu je problem? dobro je rekao…

– da bi imao pravo na dividendu trebaš biti upisan u SDA kao vlasnik dionice na dan 13. svibnja 2010.
– T+3
– moraš kupiti do 10. svibnja, prvi dan za prodaju a sa ostvarenim pravom na dividendu je 11.05.
[/quote]

Ajme kako sam falio…

Slavoncu se ispricavam…bila je to moja pogreska…oprostite…

I ponajprije isprika doc37…

Pero 82 sve ok, isprika prihvaćena… nisam ni ja bio siguran kad je zadnji dan za dividendu pa sam provjerio.. pozz [smiley]

Ma joj….pravim se pametan, pa ispadnem blesav. [smiley]

A lijepo nas je Abe Lincoln učio: "Bolje šutiti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti sve sumnje." [lol]

Ja pomalo dokupljujem ERNT…bas me briga…u rasponu od 1590 do 1610 cu kupiti nekoliko komada…15-ak. Tako i tako sam ih već prodavao na 1700. [smiley]

Ova će dionica dočekati dividendni dan u oversold području. Tako su se posložile okolnosti. Ako popusti histerija moguć je paradoks dividenda i rast cijene. [tongue]

Da li znades rodjace da je standard pokvario ljude...jedu govna i sanjare..

dakle zadnji dan za dividendu 10.05.2010. tko je danas tako blesav pa prodaje po ovim cijenama, kad će u ponedjeljak stampedo

New Report

Close