Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,10 | 45.409 | 248 | 182,00 | 183,50 | 0,00% |
Ajme tko je ovaj biser doc37?!!?!?
Dioničarima Društva isplatit će se redovna dividenda u iznosu od 20 kuna po dionici i izvanredna dividenda od 100 kuna po dionici, odnosno ukupno 120 kuna po dionici iz neraspoređenog zadržanog dobitka ostvarenog u 2008.godini, i dijela dobitka ostvarenog u financijskoj godini 2009.
Dividenda će se isplatiti svim dioničarima Društva koji sedmog dana prije skupštine na kojoj se ova odluka donosi (tj. 13. svibnja 2010.g. ) imaju na računu vrijednosnih papira u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu upisane dionice Društva, zavisno o platnoj sposobnosti Društva, a najkasnije do 19. lipnja 2010.g. sukladno čl. 223. Zakona o trgovačkim društvima.
Ajme tko je ovaj biser doc37?!!?!?
ne vidim u čemu je problem? dobro je rekao…
– da bi imao pravo na dividendu trebaš biti upisan u SDA kao vlasnik dionice na dan 13. svibnja 2010.
– T+3
– moraš kupiti do 10. svibnja, prvi dan za prodaju a sa ostvarenim pravom na dividendu je 11.05.
ja mislim da će se ovo stabilizirati nakon dividende na nekih 1500-1550kn, iako je po meni i to precjenjeno
1500-1550 precijenjeno? Ako se vec iznose neke teze dobro ih bilo argumentirati.
ja mislim da će se ovo stabilizirati nakon dividende na nekih 1500-1550kn, iako je po meni i to precjenjeno
1500-1550 precijenjeno? Ako se vec iznose neke teze dobro ih bilo argumentirati.
[/quote]
eh kolega kanabis…
gledajući fundamente nije ni meni jasno što pišete. Govorite da je ERNT na 1550 precijenjen, a s druge strane realna vrijednost ULPL Vam je 750 kuna. Koja od tih dionica je uopće blue chip? [undecid]
pa trenutno ulpl ima bolje pokazatelje, osim velikog zaduženja. Moram reći da sam izrazito sretan bio porastom cijene ernt-a i da sam mislio ostati unutra do d daya. No pretpostavio sam da će se desiti ista stvar kao i sa ht-om, te sam izašao. Mislim da ernt mimo svoje dividende trenutno nije u fokusu, jer svi očekuju rasplet na nekim drugim dionicama
ne vidim u čemu je problem? dobro je rekao…
– da bi imao pravo na dividendu trebaš biti upisan u SDA kao vlasnik dionice na dan 13. svibnja 2010.
– T+3
– moraš kupiti do 10. svibnja, prvi dan za prodaju a sa ostvarenim pravom na dividendu je 11.05.
[/quote]
Ajme kako sam falio…
Slavoncu se ispricavam…bila je to moja pogreska…oprostite…
I ponajprije isprika doc37…
Pero 82 sve ok, isprika prihvaćena… nisam ni ja bio siguran kad je zadnji dan za dividendu pa sam provjerio.. pozz [smiley]
Ma joj….pravim se pametan, pa ispadnem blesav. [smiley]
A lijepo nas je Abe Lincoln učio: "Bolje šutiti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti sve sumnje." [lol]
Ja pomalo dokupljujem ERNT…bas me briga…u rasponu od 1590 do 1610 cu kupiti nekoliko komada…15-ak. Tako i tako sam ih već prodavao na 1700. [smiley]
Ova će dionica dočekati dividendni dan u oversold području. Tako su se posložile okolnosti. Ako popusti histerija moguć je paradoks dividenda i rast cijene. [tongue]