ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 05:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
181,84
88.373
486
181,50
182,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

možda i ne bude značajan pad, pošto bi se mogao vratiti jedan dio dividende od ht-a i ernt-a. Ali gledajući na objavljeno izviješće i pad ht-a. Mislim će pad biti veći kad nestane euforija za dividendom

kakva su iskustva vas koji ste duze unutra sa padom nakon ex div dana?

lp

Veća dividenda veći rast dionice a normalno nakon toga i veći pad poslije dividende,a onda se čeka slijedeća godina i dividenda da bi dionica rasla.

Jučer je bio jedan prilog na TV o suradnji ERNT i RH na poslovima informatizacije zdravstva (narudžbe u bolnice i recepti) kao i poslovi vezani za katastar. Da li je potpisan kakav ugovor i na koji iznos te koji rok. Ima li kakav link o ovim informacijama?

Da li znades rodjace da je standard pokvario ljude...jedu govna i sanjare..

Još prošle godine na 55 milja kuna za bolnice.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=25836

gledao sam malo graf za proslogodisnje vrijeme prije div i ak ne grijesim poslije najave, o 70 kn div a to je bilo krajem 3 mj. dionica je sa 1100 dospjela do 1545 nekih tjedan dana prije ex dana a onda oscilirala cca 60kn…

ima ko bolje podatke za to vrijeme il se sjeca?

lp

evo

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

evo

danke meister 😉

pa bio sam u pravu, odnosno izgleda da iza ex div dana nije nesto padala..drzala se do 20ak dana iza na oko 1500…to je very good [thumbsup]

al svejedno ajmo slijedecih dana svima pokazati perspektivnost i potencijal ove dionice…ne dati spekulantima da ju s dionicom il dvije ruse i ne prodavati po diskontnim cijenama ko danas neki podkraj dana…

lp

gledao sam malo graf za proslogodisnje vrijeme prije div i ak ne grijesim poslije najave, o 70 kn div a to je bilo krajem 3 mj. dionica je sa 1100 dospjela do 1545 nekih tjedan dana prije ex dana a onda oscilirala cca 60kn…

lp

da ali moraš uzeti u obzir globalnu situaciju na burzi prošle godine…pogledaj Graf CROBEXA u tom razdoblju i onda ga usporedi sa ERNT. Vidjeces da su rasli otprilike paralelno. Dakle nije ERNT samo rastao zbog dividenede. Inace nakon ex dividend day-a pao je kratkoročno za cca 70-ak kuna sa 1540 na nekih cca 1470 kn

lp

da ali moraš uzeti u obzir globalnu situaciju na burzi prošle godine…pogledaj Graf CROBEXA u tom razdoblju i onda ga usporedi sa ERNT. Vidjeces da su rasli otprilike paralelno. Dakle nije ERNT samo rastao zbog dividenede. Inace nakon ex dividend day-a pao je kratkoročno za cca 70-ak kuna sa 1540 na nekih cca 1470 kn
[/quote]

da u pravu si, crobi rastao do pocetka 6.mj…al svejedno dobro se drzala dionica i nakon d dana, pala malo i opet up…tak nekak se i atlanska plovidba ponasala prosle godine nakon div dana, svi prodavali ona malo pala i opet up na istu cijenu…

ko pratio ovaj masakr jucer na kraju…kolko ih je prodano po 166xkn?
i ko je prodavao po toj cijeni kad se stalno drzala blizu 1700 …

Prodano je 160 kom u zadnje tri minute. Nekome se žurilo van. Ali na Končaru je zadnjih pola sata bilo još gore.

Da li znades rodjace da je standard pokvario ljude...jedu govna i sanjare..

Moguće da smo dotakli vrh na oko 1750? Baš razmišljam da li da zadržim za dulje ili da prodam prije ex div kao što sam ht.

New Report

Close