Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,12 | 130.401 | 716 | 183,00 | 183,50 | -0,27% |
http://www.google.com/finance?client=ob&q=NASDAQ:ERIC
Cijena je skocila 9.77 posto, al ko broji!? [thumbsup]
moguća formacija zastavice na dionici
po meni je ova dionica odradila svoje za ovu godinu i ja sam izašao iz nje. Zbog smanjenje zarade za ovu godinu, nekako sumnjam da će toliko rasti
usporedite strukturu dobiti za prvi kvartal 2009 i za kvartal 2010.
Reklo bi se da se više ne bave financijama nego onim što im piše u opisu djelatnosti.
po meni je ova dionica odradila svoje za ovu godinu i ja sam izašao iz nje. Zbog smanjenje zarade za ovu godinu, nekako sumnjam da će toliko rasti
Dobro izvješće … pogotovo kad se sagleda u usporedbi s izvješćem iz 2009. odnosno kad se uzmu u obzir manipulacije koje su tad napravljene s otpuštanjem rezervi" ..
"Neto rezultat od financijskih aktivnosti iznosi 5,6 milijuna kuna (1. tromjesečje 2009: 42,2
milijuna kuna). Visoka razina prihoda od financijski aktivnosti u prethodnoj godine rezultat je
pozitivnih tečajnih razlika, znatno većeg otpuštanja rezervi za rizična potraživanja u
financijske prihode kao i većih prihoda od kamata."
ljudi dajte naučit čitat malo ta izvješća .. nije dovoljno samo pogledat stavku dobit .. i mislit to je to .. ne bi bilo na odmet uplatit si koji sat računovodstva da se bar osnove steknu .. već kad se ostvaruju takve brutalne zarade na tržištu
Meni je isto ovo FI dobro, pogotovo kada se pogledaju i druga na ZSE. Osim ako ne trguju na stranim tržištima gdje ima tvrtki koje imaju bolje makroekonomsko okruženje.
Izvješće je vrlo dobro. Žao mi je što se nisam nedavno opet ukrcao jer sam se previše cjenkao