ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 02:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,26
127.034
697
182,00
183,50
-0,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ideeeees…. [thumbsup] uzeo jos ovoga

inverter
-sve ernt meni dosta

eto, to ste napisali na što smo danas tržili evedentno STE drukali!!!

To je dokaz da malo Stinkate!
[/quote]
zasto????? neki dan nakrcao po 1400 ,,evidentirano na temi sto smo trzili….prije konferencije podebljao….i prodao komplet 1460-1470…sto te muci?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

1500 = / 5 x HT

120 / 5×34,xx

120 < 179

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

loše izvješće
Nagrizla ih je recesija

bilanca jest stabilna , ali isisavati lovu kroz dividendu u tolikoj mjeri jasno ukazuje da tvrtka teško može organski nastavit rast u skorom razdoblju, jer da nije tako cuvali bi svoj kapital na koji bi na novopridodanu vrijednost trebali uz jednake pokazatelje profitabilnosti povecavati dobit

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

koji je zadnji dan za dividendu?

Kune nisu problem, kuna nema

Teslin kapital, na kojemu zarađuje je znanje, uvijek bilo i biti će, a ne novac i zato si mogu priuštiti isplaćivanje velikih dividendi, njihov rast i razvoj nije toliko kapitalno opterećen.

Smanjenje prihoda i smanjenje dobiti u ovoj godini, ali samo sposobni mogu smanjiti prihode i proporcijonalno dobit, većina u tim situacijama piše gubitak.

Srdačan pozdrav

P.S. Trenutno nemam dionice ERNT, nadam se jeftinijem dokupu tokom godine, nakon dividende. IMHO

koji je zadnji dan za dividendu?

Glavna skupština koja bi trebala usvojiti prijedlog Nadzornog odbora o isplati dividende održat će se
20.05.2010.

"ENT si može priuštiti velike dividende"
Vaš link

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Smatram da se ovako izdašnoj dividendi ni najoptimističniji investitori nisu nadali, tako da očekujem da do skupštine naša blue chip dionica polako, ali sigurno raste, možda i do nekih 1600 kuna, jer ako netko kupi sada ovu dionicu, u godinu dana dobiva sigurnih 120 kuna, a slijedeće ako bude i pesimističnih 80 – 100 kn, to daje dividendni prinos od 15-ak posto na ovaj ulaz, definitivno bolje od oročenja od 7 posto u banci [thumbsup] Ovo je jedna od rijetkih dionica na našem tržištu s kojom možete bez velikih briga čekati da iznos dividende kroz par godina sam isplati Vaš ulog u nju, a o rastu u skorije vrijeme i zaradi i na taj način da ni ne pričam.

RBA: Rezultati ENT-a bolji od očekivanja
Vaš link

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Smatram da se ovako izdašnoj dividendi ni najoptimističniji investitori nisu nadali, tako da očekujem da do skupštine naša blue chip dionica polako, ali sigurno raste, možda i do nekih 1600 kuna, jer ako netko kupi sada ovu dionicu, u godinu dana dobiva sigurnih 120 kuna, a slijedeće ako bude i pesimističnih 80 – 100 kn, to daje dividendni prinos od 15-ak posto na ovaj ulaz, definitivno bolje od oročenja od 7 posto u banci [thumbsup] Ovo je jedna od rijetkih dionica na našem tržištu s kojom možete bez velikih briga čekati da iznos dividende kroz par godina sam isplati Vaš ulog u nju, a o rastu u skorije vrijeme i zaradi i na taj način da ni ne pričam.

potpisujem, jedino što je žalosno šta postoje još dvije tri dionice u crobiju i to je to, a kad ekipa to skuži postat će i one precjenjene

Imam ernt, veselim se dividendi.

Ali mi nije jasno ako im je zarada po dionici 98 kuna, zasto je dividenda 120? Nije li to malo pretjerano s obzirom na situaciju u zemlji i inozemstvu?

knjigovodstvena cjena dionice je porasla za 98 kn, a dividenda je nešto drugo

sutra je novi dan.

New Report

Close