Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 15:02
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,10 | 45.409 | 248 | 182,00 | 183,50 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Blic činjenice:
dugoročni dug/kapital 0,93%
ubrzana likvidnost 4,24
na svaku kunu duga ide 5 kuna kapitala
tko ima problema sa spavanjem u vrijeme recesije neka kupi ERNT. miran san zajamčen.
Ovoj dionici nije potrebna reklama,ionako 95% forumaša ne zanima ono što vrijedi,njih zanima smeće.
obožavam strvine-posebno ovce
Jesi li baš siguran u svoje tvrdnje? Ja znam da se ljudi u ERNT i te kako boje za gubitak radnog mjesta. Znam i da Siemens nema IT diviziju lociranu u HR, već potpuno druge sektore. Znam i to da je Siemens uspio izgurati ERNT iz HT-a, tj. najvećeg domaćeg kupca.
Sve u svemu, ERNT je dobra firma ali Siemens je strašna konkurencija uvijek spremna na prljavu igru.
kolega ERNT i HT imaju rekordnu godinu što se tiče njihovog poslovanja, ERNT ima definitivno problema, ali to sigurno nije poslovanje sa HT-om. SIEMENS više nitko ne doživljava ozbiljno na telekomunikacijskom tržištu.
Jesi li baš siguran u svoje tvrdnje? Ja znam da se ljudi u ERNT i te kako boje za gubitak radnog mjesta. Znam i da Siemens nema IT diviziju lociranu u HR, već potpuno druge sektore. Znam i to da je Siemens uspio izgurati ERNT iz HT-a, tj. najvećeg domaćeg kupca.
Sve u svemu, ERNT je dobra firma ali Siemens je strašna konkurencija uvijek spremna na prljavu igru.
Sad si rekao glupost i nemoj više!
Odlična firma, novi posao,… miriše na UP UP UP
Kolika se dividenda ovdje ocekuje ove godine? Koliko bi stranci mogli povuci van? Kada je skupstina? [cool]
MY PRECIOUS!!!!
WTB malo veću likvidnost ove dionice, po malo ju se mrcvari, nemoš prodat, nemoš kupit
kažu da se to zove akumulacija …
"Pokušaj je prvi korak ka neuspjehu." Homer Simpson
Caveat emptor