Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,85 | 15.076 | 82 | 183,00 | 184,00 | 1,10% |
tako perspektivnih je jako malo.
[huh]
potraži, ima !!!!!
vrlo lako ćeš nać ako gledaš po fundamentima, dobit na današnju cijenu – multiplikator cca 8,5 a dividenda cca 10%
potraži, ima !!!!!
vrlo lako ćeš nać ako gledaš po fundamentima, dobit na današnju cijenu – multiplikator cca 8,5 a dividenda cca 10%
[/quote]
aj preporuči, što bi po tebi moglo biti interesantno, možda od puste šume, ne vidim neko veliko stablo. [smiley]
Vidim da smo malo pali u zaborav na ovoj dionici. Izvjesce nije bilo bajno ali smo se mogli i mi malo ukrcati u proslotjedni rastu, medutim nismo nesto.
Što je ovo s Ernt-om – već tri dana minus !? Izlaze špekulanti da bi drugdje zaradili, a kad stane ovaj rast, opet će u Ernt-u tražiti mir i sigurnost i tada će dionica opet gore. [smiley]
Hmm, ako pogledamo graf, već je ERNT odradila solidan rast.
A kao da vecina nije! Rijetke su koje nisu jos odradile.
pitanje je tko ima pokriće trgovanja:
10-13 * zarada po dionici
– male dugove
– dobru likvidnost
samo je jedna još takva HT
mali dug netreba nužno biti prednost!
u ovim uvjetima ne vjerujem!!!!!
vidjet ćemo u desetom mjesecu tko je preživio i kako???
osobno, sam mišljenja da 85% ljudi još uopće ne svaća što se događa i što nas očekuje!!!!
u ovim uvjetima ne vjerujem!!!!!
vidjet ćemo u desetom mjesecu tko je preživio i kako???
osobno, sam mišljenja da 85% ljudi još uopće ne svaća što se događa i što nas očekuje!!!!
[/quote]
Ja sam,priznajemmeđu tih 85% ljudi! Dakle,ljubazno pita, šta se to događa i što nas to u listopadu očekuje, osim predizborne kampanje za predsjednika države?? [undecid]