ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nova sam ovdje i dal mi netko moze reci kada ce biti glavna skupstina ERNT i ako netko zna kolika ce biti dividenda?

glavna skupština održat će se 26.05.2009. i na njoj bi se trebala izglasati dividenda od 70,00 kn po dionici….

Nova sam ovdje i dal mi netko moze reci kada ce biti glavna skupstina ERNT i ako netko zna kolika ce biti dividenda?

19.05.2009.
70kn po dionici [thumbsup]

Puno vam hvala na informaciji!Lijep pozdrav

19.05.2009.
70kn po dionici [thumbsup]
[/quote]
koliko znam 70 kn po dionici dobiće onaj ko bude na popisu dioničara 7 dana prije skupštine dioničara koja je 19.05. a to znači da treba bit na popisu 12.05. Ispravite ako griješim.

sutra je novi dan.

U Pozivu piše:

Na temelju članka 277. stavak 2. i 3. Zakona o trgovačkim društvima, direktor Društva Ericsson Nikola Tesla d.d. Zagreb, Krapinska 45 (u nastavku: Društvo) donio je na dan 10. ožujka 2009. godine odluku o sazivanju
GLAVNE SKUPŠTINE
Društva, koja će se održati 26. svibnja 2009. godine u 16 sati u prostorijama Društva u Zagrebu, Krapinska 45.
Direktor predlaže:
DNEVNI RED

……
Točka 6.
I.
Dioničarima Društva isplatit će se redovna dividenda u iznosu od 20 kuna po dionici i izvanredna dividenda od 50 kuna po dionici, odnosno ukupno 70 kuna po dionici iz neraspoređenog zadržanog dobitka ostvarenog u 2007.godini, i dijela dobitka ostvarenog u financijskoj godini 2008.
Dividenda će se isplatiti svim dioničarima Društva koji sedmog dana prije skupštine na kojoj se ova odluka donosi (tj. 19. svibnja 2009.g.) imaju na računu vrijednosnih papira u Središnjoj depozitarnoj agenciji upisane dionice Društva, zavisno o platnoj sposobnosti Društva, a najkasnije do 25. lipnja 2009.g. sukladno čl. 223. Zakona o trgovačkim društvima

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

rezultati poslovanja ernt u prvom tromjesečju 2009……

http://www.ericsson.hr/investitori/2009/rezultati_q1.shtml

Stiglo izvješće…
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ERNT-fin2009-1Q-NotREV-N-HR.pdf

Ko zna, zna…

Rezultati za 1Q na ZSE.

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

ebit im je malo … [rolleyes]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Izgleda da neki gledaju samo dobit…. [rolleyes]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Izgleda da neki gledaju samo dobit…. [rolleyes]

Sve ostalo je očekivano, al duplanje dobiti definitivno nije.
I nebitno je trenutno otkud se ona stvorila (+teč. raz), lova je u džepu.

New Report

Close