ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,51
25.141
137
183,00
183,50
0,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prije mjesec dana sam rekao da se dividenda treba traziti izmedju 60-70 kuna, mozda nesto sitno vise.

Ja neznam sto ste ocekivali, da sav cah iskucaju iz firme van, da dodju na nulu??

Yield od 7% je vrlo vrlo dobar.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Odlicna dividenda ljudi prema rezultatima,pa sta ocete da sve daju na dividendu….polako ljudi,vrijeme ove dionice tek dolazi…….

sreca je samo popratni faktor znanja

Iskreno očekiva san više ali nije problem ni 70 kn po dionici, veći problem je šta unatoč dobrin poslovnim rezultatima ova dionica pada(ka i crobex), a mislin da je debelo iznad prosjeka velike većine dionica na crobexu. A ništa nam ne preostaje nego od novaca divedende kupit još koju dionicu i čekat bolje sutra.

Ok je dividenda tako je i većina očekivala, ali se nadala većem iznosu…iz razloga velikog rasta zadnjih par dana…skok od 835 na 1050 kn je sugerirao na veliku dividendu…cca 200 kn

Međutim, izgleda da je rast zadnjih par dana posljedica događanja u svijetu, a ne isplate dividende…

A i meni ne preostaje ništa drugo do skupljat novce za dokup 2010.g.

bravo

Top bid CIJENA KOLIČINA
971,00 5
970,11 25
970,00 51
965,00 14
963,00 60
962,00 26
960,00 470
953,01 15
952,50 4
940,00 20
Top ask CIJENA KOLIČINA
993,99 1
994,00 5
995,00 8
997,00 10
999,00 11
999,50 25
999,99 5
1.000,00 42
1.020,00 9
1.025,00 18

sreca je samo popratni faktor znanja

s kojim datumom se računa dividenda?

ma kakav cash-r-a, 100% in

Bravo! Sutra ERNT-R-A ode visoko gore, američki indexi preko 3% su u plusu.Oporavak američkih dionica vodi u oporavak i naših.Uz dividendu od 70kn i dobrog poslovanja, rast će i cijena dionice.Žao mi je samo što nisam više dokupio ove vrijedne dionice.

Dobro su poslovali ali to ne znači da će dobro i poslovati.
Razmisli o tome zašto će isplatiti samo 50kn izvanredne dividende a imaju novaca za daleko veću, kao i prijašnjih godina. Ako štede zbog ulaganja i širenja posla onda ok ali nekako sumnjam u to.

Razmisli o tome zašto će isplatiti samo 50kn izvanredne dividende a imaju novaca za daleko veću, kao i prijašnjih godina. Ako štede zbog ulaganja i širenja posla onda ok ali nekako sumnjam u to.

Jasno su rekli da ocekuju tezu poslovnu okolinu. Jasno je da je daleko bolje cuvati gotovinu za sigurnost. Ali ima i druga vazna stvar, a to je kreditiranje kupaca. Tko danas moze kreditirati kupce, u velikoj je prednosti.

Rocky, daj pls malo kakav je forward za ovu firmu (ne mislim na ovu krizu nego malo dugoročnije). Imaju li projekciju rasta ili pada prihoda/dobiti. Malo sektor, konkurenciju, ovo ono…hvala, tebi vjerujem… ak ti se da , naravno.

I'LL BE BACK

Dobro da li će netko konačno odgovoriti s kojim datumom treba imati dionice na računu da bi se dobila dividenta? Hvala na odgovoru

Dobro da li će netko konačno odgovoriti s kojim datumom treba imati dionice na računu da bi se dobila dividenta? Hvala na odgovoru

to ti mora odgovoriti brokerska kuća preko koje trguješ, alternativno nazovi:

+385.1.4686.800

ili

+385 (1) 4607 300

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close