ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 19:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,10
45.409
248
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Danas dodao još 30 komada.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Hm, nemam pojma. Prosle godine je zajedno sa rezultatima bio i prijedlog dividende:

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/367-08-ERNT_poslovni_rezultati_2007.doc

To su rezultati za 2007, objavljeni 18.03.2008. Kraj trece stranice, pod "ostale informacije".

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Cijena ERNT zadnjih dana:

10.03. zse 998 kn
09.03. zse 900 kn
06.03. zse 905 kn
05.03. zse 905 kn
04.03. zse 900,01 kn
03.03. zse 835 kn
02.03. zse 875 kn

Ukoliko uzmeš da je porast od najniže cijene u zadnjih tjedan dana
1028 (danas)-835 = 193 kn

Izgleda da će dividende ipak biti…negdje cca 200 kn.

danas je zavrsila 1042.ja ocekujem dividendu jer ako svedjani zele novce,a zele,to mogu uzeti samo putem dividende,a i to je tvrtka koja se brine za svoje dionicare tak da nebi imao nista niti protiv dokupa ili tak neceg kao niti protiv dividende,sta god bude super ce biti,ja se uopce ne bojim za sutra,bumo vidjeli hoce li biti nadmetanje sutra kao za ht:-))

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

ja mislim da je cijena već uračunata sa ovim naglim skokom volio bih da nisam upravu

ja mislim da je cijena već uračunata sa ovim naglim skokom volio bih da nisam upravu

Kako bi eventualna velika izvanredna dividenda utjecala BVPS ?

Ukoliko bude velika dividenda treba prodati ,jer je to več uračunato u cijenu i nešto dodatno zaraditi
na temelju te informacije.

Ukoliko bude mala dividenda,a s obzirom na očekivanja sve ispod 100 je malo isto treba prodati.

Ukoliko bude velika dividenda treba prodati ,jer je to več uračunato u cijenu i nešto dodatno zaraditi

Ukoliko bude mala dividenda,a s obzirom na očekivanja sve ispod 100 je malo isto treba prodati.

[/quote]
Kolega ne bi se složio sa vama ne treba prodati ni u jednom ni u drugom slučaju jer je ova cjena više nego smješna i onaj tko sačuva dionice za godinu dvi će biti nagrađen, a ne sada tu kokošariti za sto kuna.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

[/quote]

E,svašta se ovdje da pročitati.
Možda ako ne bude dividenda,možda onda ne treba prodati?

Moguće da je dividenda već uračunata, ali čini mi se da zaboravljate koliko je cijena dionice pala u zadnjih par mjeseci, kad govorite kako se cijena digla u zadnjih dva dana samo radi dividende. Koliko pratim ZSE, većina dionica je zadnja dva dana išla UP, a ne znam baš da će svi oni dati dividendu. [wink]

sutra je novi dan.

danas blokada u plusu do 10:45

PRIJENOS
Rezultati Ericsson NT-a uživo na SEEbizu!
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – SEEbiz i Ericsson Nikola Tesla (ETK) pozivaju Vas da danas, 12. ožujka, u 10,30 sati na portalu http://www.seebiz.eu ekskluzivno pogledate izravni prijenos prezentacije preliminarnih poslovnih rezultata ETK-a za 2008. godinu.
Prijenos možete pogledati ovdje. Osim prezentacije rezultata, čelnici Ericssona Nikole Tesle (ZSE:ERNT-R-A) govorit će i o izgledima u 2009. godini. SEEbiz je objavu poslovnih rezultata Ericssona izravno prenosio i prošle godine, i upravo je to pozitivno iskustvo motiviralo oba partnera da čitavu priču ponove i ove godine.

http://www.seebiz.eu/hr/broadcast/ericsson/

znači prve informacije oko 10:45?

sutra je novi dan.

Sta niko ne gleda seebiz?
redovna dividenda 20 kn, izvanredna 50.

a vidi se odmah po cijeni

snaga udarca mi varira

New Report

Close