ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 10:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,00
910
5
182,50
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ima li naznaka da će i ove godine biti dividenda? Bilo bi lijepo da bude kao i prošle.

"The more sales the more orders on bid adds a dealer is willing to give lower. Why pay more."

NTesla ima 1m377kdionica jednako kao i ATPL, a zaradu po dionici 100kn(malo vise), dok Atpl 500kn po dionici. Ako su Atpl-r-a zabili u 500 kn target tesli je na 100kn???
O perspektivi raskupusane Tesle prema Atpl Dubrovackom biseru ili gigantu Adrisu koji ima zaradu po dionici 50 kn i neprocjenjivu imovinu (vlasnistvo u nekretninama i financijskoj imovini) ne treba uopce ni govoriti.
Dragi moji Hr sugradjani, dobro pratite sta se dogadja na nasoj ZSE trzistu, tko odrzava cijenu nekim dionicama dok druge zabija u zemlju i pokusajte promisljati i predumijevati zasto? s kojom svrhom? Sta nam rade nasi OMFovi i OIFovi u rukama stranaca (stranih banaka)
Bjezite iz nekih, dok nije potpuno kasno i kupujte one koje ulaskom u EU ne mogu izgubiti jer njihova imovina, proizvod i poslovi ce vrijediti sve vise i vise.
Radnici Tesle su za vlasnike (Strance) zaradili basnoslovnu lovu koju su izvukli svim mogucim smanjenjima kapitala i dividendom, a za uzvrat nisu dobili ni postenu bozicnicu (13.placu) vec neku desetinu. strani vlasnici, strane banke mislim govori dovoljno.
Pretjerali su!!!! PRETJERALI!!!

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

http://seebiz.eu/hr/closing-bell/zse/zagrebacka-burza-ingra-i-atlantska-povukle-crobex-u-minus,35325.html

Je li zna netko kalendar događaja koji se trebaju desiti do proljeća? Skupština i ostala zbivanja?

who dares, wins

NTesla ima 1m377kdionica jednako kao i ATPL, a zaradu po dionici 100kn(malo vise), dok Atpl 500kn po dionici. Ako su Atpl-r-a zabili u 500 kn target tesli je na 100kn???
O perspektivi raskupusane Tesle prema Atpl Dubrovackom biseru ili gigantu Adrisu koji ima zaradu po dionici 50 kn i neprocjenjivu imovinu (vlasnistvo u nekretninama i financijskoj imovini) ne treba uopce ni govoriti.
Dragi moji Hr sugradjani, dobro pratite sta se dogadja na nasoj ZSE trzistu, tko odrzava cijenu nekim dionicama dok druge zabija u zemlju i pokusajte promisljati i predumijevati zasto? s kojom svrhom? Sta nam rade nasi OMFovi i OIFovi u rukama stranaca (stranih banaka)
Bjezite iz nekih, dok nije potpuno kasno i kupujte one koje ulaskom u EU ne mogu izgubiti jer njihova imovina, proizvod i poslovi ce vrijediti sve vise i vise.
Radnici Tesle su za vlasnike (Strance) zaradili basnoslovnu lovu koju su izvukli svim mogucim smanjenjima kapitala i dividendom, a za uzvrat nisu dobili ni postenu bozicnicu (13.placu) vec neku desetinu. strani vlasnici, strane banke mislim govori dovoljno.
Pretjerali su!!!! PRETJERALI!!!

kolega, pad cijene dionice ERNT, gledaj kao mogućnost povoljne kupnje. [thumbsup]

sutra je novi dan.

novi poslovi u Ruskoj Federaciji i okolici, cca 11 mil kn
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/ericsson-nt-novi-poslovi-u-rusiji%2c-bjelorusiji-i-gruziji,36566.html

Možda je ovo makar malo oživi.

Ova dionica sigurno ima budućnost. Vjerujem da je ovo početak oporavka ove dionice, a dividenda će sigurno biti vjetar u leđa…ovako jeftino teško da ćemo još moći kupovati

Ericsson NT: Posao u Moldaviji vrijedan 2,7 milijuna kuna
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/ericsson-nt-posao-u-moldaviji-vrijedan-2%2c7-milijuna-kuna,37139.html

Molio bih ako netko zna kad bi trebala biti glavna skupština. Koliko dividende očekivati ove godine?

pozdrav….

Ovako je to bilo prošle godine:

17.03. – poziv

27.05. – gl.skupština

26.06. – isplata dividende

bravo

Zna li tko što se to desilo sa ERNT-om petak ? Skoro je prometom premašio HT.

New Report

Close