Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,64 | 21.119 | 115 | 183,50 | 184,50 | 0,27% |
"rader" a šta kažeš na ovo:
– ADRS-P zabrana pušenja kako će se odraziti na poslovanje???
– PTKM poskupljenje plina???
– ZABA financijska kriza???
-TNPL pad vozarina u svijetu???
ERNT na ovim je cijenama vrlo potcijenjen u odnosu na gore navedene dionice i mislim da je perspektivnija firma!
[/quote]
ne želim te uvjeravati ni u što, ako si zadovoljan u ERNT super za tebe. za mene je ta dionica čista pušiona i da nisu mirovinci zbog mutnih razloga ušli u nju, sad bi bila na nekih 700 kn koliko realno i vrijedi, a te priče o "perspektivnijoj dionici" možeš zaboraviti jer upravo ERNT ima perspektivu stagniranja i pada dobiti idućih godina, a ove dionice koje sam naveo imaju perspketivu rasta, ali nije bitno.
pozdrav i svako dobro
ERNT na ovim je cijenama vrlo potcijenjen u odnosu na gore navedene dionice i mislim da je perspektivnija firma!
[/quote]
ne želim te uvjeravati ni u što, ako si zadovoljan u ERNT super za tebe. za mene je ta dionica čista pušiona i da nisu mirovinci zbog mutnih razloga ušli u nju, sad bi bila na nekih 700 kn koliko realno i vrijedi, a te priče o "perspektivnijoj dionici" možeš zaboraviti jer upravo ERNT ima perspektivu stagniranja i pada dobiti idućih godina, a ove dionice koje sam naveo imaju perspketivu rasta, ali nije bitno.
pozdrav i svako dobro
[/quote]
Vi ko mala dijeca.
I kada čitam ovakve postove imam dojam kao da gledam tv emisuju;moj je tata jači od tvoga ili tako nešto.
Ja osobno u svome portfelju imam 4 dionice oko kojih se vi raspravljate.Jedino nemem TNPL,za koji imam isto dobro mišljenje i nije loša dionica.
Svako svoje investiciske odluke donosi samostalno.
Ja sam također bio u nekim dionicama koje su stvarno smeče i izišao iz njih,ali mi nepada ni na kraj pameti pisati nešta protiv tih dionica i govoriti im,ljudi bježite iz toga,jer ja imam ovake i onake informacije.Te dionice su za mene prošlost iz kojih sam i nešto naučio.
Da se vratim na temu,sve te 4-5 dionica,su jedne od kvalitetnijuh na našem TK,a da li češ u nekoj više ili manje dobiti ili izgubiti,pa ovo je burza.
Dugoročno,jako dobre dionice,koje bi svaki ozbiljniji investitor trebao imati ili barem razmisliti,da ih posijeduje u svome portfelju.
[/quote]
pozdrav i svako dobro
[/quote]
Vi ko mala dijeca.
I kada čitam ovakve postove imam dojam kao da gledam tv emisuju;moj je tata jači od tvoga ili tako nešto.
Ja osobno u svome portfelju imam 4 dionice oko kojih se vi raspravljate.Jedino nemem TNPL,za koji imam isto dobro mišljenje i nije loša dionica.
Svako svoje investiciske odluke donosi samostalno.
Ja sam također bio u nekim dionicama koje su stvarno smeče i izišao iz njih,ali mi nepada ni na kraj pameti pisati nešta protiv tih dionica i govoriti im,ljudi bježite iz toga,jer ja imam ovake i onake informacije.Te dionice su za mene prošlost iz kojih sam i nešto naučio.
Da se vratim na temu,sve te 4-5 dionica,su jedne od kvalitetnijuh na našem TK,a da li češ u nekoj više ili manje dobiti ili izgubiti,pa ovo je burza.
Dugoročno,jako dobre dionice,koje bi svaki ozbiljniji investitor trebao imati ili barem razmisliti,da ih posijeduje u svome portfelju.
[/quote]
Odakle pravo "raderu" da pljuje po ERNT i komentira da je "užas što su mirovinski fondovi ušli (i svakim danom sve više ulaze u ovu dionicu)!
Što si ti "rader"-vrač pa da znaš kakvo će biti poslovanje ERNT u budučnosti? Odakle ti pravo da blatiš i pričaš gluposti bez argumenata? Za tvoje dionice sam samo postavio par pitanja i ne kažem kao ti-da su tvoje dionice u portfelju smeće-već dapače ok. su firme. Po meni ERNT ima perspektivu,pogotovo u budučnosti a dobri poslovni rezultati i nove naruđbe to potvrđuju!
Ljudi ajmo malo osnovnu skolu…..
-Nista se nemoze tvrditi sa sigurnoscu,jer da moze neki ljudi bi bili milijarderi vec odavno
-Zato postoje postotci i analize DA SE SMANJI RIZIK
-Na analize se nemoze osloniti nikad 100%,ja birekao da je dobro ako se moze osloniti 51% jer je opet manji rizik sa cime se povisuje sansa za profitom….nastavak skole kad se vratim s posla [huh]
Čuo sam da će redovna dividenda iduće godine biti između 30-50 kn?
Kakve su šanse za isplatu izvanredne?
Čuo sam da će redovna dividenda iduće godine biti između 30-50 kn?
Kakve su šanse za isplatu izvanredne?
prosudite kakve su šanse!
Iznosi isplata ERNT-R-A za godine:
2000. – 14 Kn
2001. – 14 Kn
2002. – 14 Kn + 100 Kn smanjenje temeljnog kapitala
2003. – 17 Kn
2004. – 20 Kn + 100Kn smanjenje temeljnog kapitala
2005. – 19 Kn
2006. – 20 Kn + 300 Kn izvanredna jednokratna isplata
2007. – 20 Kn + 250 Kn izvanredna dividenda
***obrisano***
btw. uzeo sam danas ERNT. ovoliki mirovinci unutra koji stalno kupuju vratit će kroz neko vrijeme ovu dionicu na zaslužene visine…a i dividenda nije za bacanje [thumbsup]
evo i novosti sa ZSE:
Ericsson Nikola Tesla d.d. – isporuka 3G sustava BH Telecomu
Društvo Ericsson Nikola Tesla d.d. dostavilo je obavijest o potpisanom ugovoru o implementaciji 3G HSPA rješenja u mreži BH Telecoma što predstavlja prvi ulazak treće generacije mobilnog sustava u Bosni i Hercegovini. Vrijednost ugovora je 20 milijuna kuna.
[thumbsup] [smiley] [wink]Ericsson Nikola Tesla isporučuje 3G sustav BH Telecomu, prvi u toj zemlji
Business.hr/Hina
06.11.2008 13:30
Kompanija Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom potpisali su danas u Sarajevu ugovor o implementaciji 3G HSPA rješenja u mreži BH Telecoma, vrijedan 20 milijuna kuna.
Ovaj posao predstavlja prvi ulazak treće generacije mobilnog sustava u Bosni i Hercegovini (BiH), objavili su iz Ericssona Nikole Tesle.
Prema ugovoru, Ericsson Nikola Tesla će osigurati HSPA mrežu, uključujući radio pristupnu mrežu te rješenje Ericsson Mobile Softswitch i Video Gateway koje će omogućiti video usluge krajnjim korisnicima BH Telecoma.
Ericsson Nikola Tesla će također izvršiti profesionalne usluge implementacije i integracije pristupne mreže te usluge sistemske integracije Video Gateway rješenja u cjelovito projektno rješenje.
Ovim ugovorom BH Telecom osigurat će dostupnost mobilnom širokopojasnom pristupu velike brzine, uključujući mobilni internet, video pozive i druge napredne multimedijske usluge pretplatnicima u BiH, rekao je Nedžad Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma.
Predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević izrazila je zadovoljstvo što je kompanija izabrana na vrlo zahtjevnom, međunarodnom javnom natječaju, što je potvrda potvrda Ericssona kao svjetskog lidera u 3G tehnologiji.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Bojim se da nebu izvaredne dividende ove godine, ali daj Bog da sam u krivu
A dragi moji pa ja bi da radije zadrze dobit a ne da daju opet izvanrednu dividendu,pa cemo iduce godine imat bolje rezultate i na kraju dividendu