Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,83 | 2.758 | 15 | 184,00 | 185,00 | -0,27% |
Ajde "traktor" orati zemlju ili nadokupi još dionica ERNT jer uskoro smo na 3.000, +
Stalno nesto kukas- ili vjeruješ u firmu koju si kupio ili izađi… Ja neplacem a imam brdo Ericssona NT…
Ako mogu primjetiti ERNT se dosta pristojno vlada u ovim volatilnim vremenima … kupio sam neki dan na 1500 …. vidjeti cemo gdje ce to zavrsiti …. 🙂
Vi koji ste duze unutra imate kakve zanimljive informacije
Dobri poslovni rezultati + rast američkog dolara naspram EUR ( sa 1,60 na 1,34 EUR/USD) + oporavak burze + izvanredna dividenda + novac od INE + novi poslovi = ERNT-R-A na 3.000 HRK
Evo vam odgovora, no moj post neka vam ne bude poziv na kupnju ili prodaju navedene dionice!
Pratim dugo vremena tj. svakodnevno "top 10 najvećih dioničara" na ERNT. Nećete vjerovati- od petog mjeseca ove godine, prvih 10 je "podebljalo" svoje pozicije u ERNT sveukupno sa 63% na sada 69,69% a npr. RBA OMF je sa 58.000 dionica u 5-om mjesecu sada U VLASNIŠTVU 89.192 DIONICE!
Mislite li da top 10 povečava svoje udjele i pozicije u ERNT zato što ništa ne vrijedi?!? Razmislite-pametnom dosta. A ako sada nije vrijeme za "kupnju" mislite li da je pravo vrijeme kada CROBEX npr. 2010. godine bude 6.500 bodova??? Tada se isplati kupovati dionice a na nivou CROBEXA oko 2.500 su dionice preskupe?!? Helou! Tko ne vjeruje u tržište kapitala- molim da ne unosi pesimizam već neka se nećim drugim bavi i komentira!
Dobit multinacionalne kompanie Ericsson AB za treće kvartalno razdoblje iznosi 380 miliona američki dolara-bolje od oćekivanja a mislim da će i izvješće od "našeg" Ericsson Nikola Tesla biti izvrsno.
Eto, baš je recesija!
Vrlo je zanimljivo trgovanje Ericssona na Stockholmskoj burzi danas jer je vec u startu dionica skocila za 20 % [thumbsup]