Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,57 | 71.043 | 387 | 183,00 | 184,00 | 0,55% |
ernt nije prodavao dionice na burzi nego ih je preko sda podjelio
svojim zaposlenicima u obliku loyaliti programa, tj podjelio je svoje trezorske dionice
Tako je bilo i prosle godine oko 20.09.
Dakle ne znamo još tko je to danas prodavao…
Inače presjekao se MACD i danas je bio najveći promet u zadnja 2 mjeseca, nadam se da sam s kupnjom pogodio točku preokreta.
Sjeća li se netko kojeg je datuma bio ex-dividend day? I ima li netko prognoze hoće li se i ubuduće isplaćivati ovako izdašne dividende…
kako ćemo sutra kretat gore dole, vjerojatno dole kao i svi drugi ,ni ameri nam vise nemogu pomoc,totalna pušiona
Nakon sinocnjeg "kraja svijeta", i dugo u noc analizirajuci "amere", probudih se jutros i, sa pomalo strahom i neizvjesnosti odmah pogledam, sav oprezan kako stoji Ericsson na Svedskoj burzi- i imam sto vidjeti- dionice Ericssona u PLUSU 2% !
Mislim da nebi trebao vise nista pisati o ovoj dionici nego treba cekati izvjesce za treci kvartal, cekati da sjednu novci od INA-e, tecaj dolara isto tako ide ERNT u prilog i cekati smirivanje burzi i normalno trgovanje.
Jos uvijek mislim da je ERNT jedna od najboljih hrvatski firmi i koja ima buducnost! Tko izdrzi ovaj period na burzi-bit ce visestruko nagradjen- zapamtite ovaj post!!!
Veliki nalozi dominiraju i kod Ericssona Nikole Tesle (ZSE:ERNT-R-A) kod kojeg je u jednoj sekundi zabilježen (kroz petnaest realiziranih naloga) transfer 1.800 dionica po jučerašnjoj zaključnoj cijeni od 1.800 kuna.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-blokirane-transakcije-inom-po-2.300-kuna,26697.html
Nokla, koliko je vjerojatnost za isplatu izvanredne dividende….imam ERNT …brdo…..razmišljam
da li da ga frknem i kupim na rasprodaji. nešto….jeftino….ili da čekam… Hvala
Nokla, koliko je vjerojatnost za isplatu izvanredne dividende….imam ERNT …brdo…..razmišljam
da li da ga frknem i kupim na rasprodaji. nešto….jeftino….ili da čekam… Hvala
sad ti je i ernt jeftin 🙂 da sam u cashu nakrcao bi ga….
Nakon sinocnjeg "kraja svijeta", i dugo u noc analizirajuci "amere", probudih se jutros i, sa pomalo strahom i neizvjesnosti odmah pogledam, sav oprezan kako stoji Ericsson na Svedskoj burzi- i imam sto vidjeti- dionice Ericssona u PLUSU 2% !
Mislim da nebi trebao vise nista pisati o ovoj dionici nego treba cekati izvjesce za treci kvartal, cekati da sjednu novci od INA-e, tecaj dolara isto tako ide ERNT u prilog i cekati smirivanje burzi i normalno trgovanje.
Jos uvijek mislim da je ERNT jedna od najboljih hrvatski firmi i koja ima buducnost! Tko izdrzi ovaj period na burzi-bit ce visestruko nagradjen- zapamtite ovaj post!!!
Daj vec jednom shvati da se Gazda Ericsson nece baviti iznajmljivanjem Zgrada (RTL-u, VOLEX-u i dr),
Nije zadrzao ni jednu djelatnost izvan Core businesa (Dizajn ce bit outsorce-iran) u svijetu ni u svedskoj.. Teslini poslovi za zdravstvo(bankrotirano) nemaju veliki profit, Mobilne Mreze u Hr. su prakticki zavrsene.
I kad udjemo u EU, ako jedna dionica ERNT bude vrijedila 10xCorporacijske tada ce ERNT biti 450 do 750 kn.
I dajte vec jednom prestanite obmanjivati te jadne Teslasane koji jedino pametno sto mogu napraviti je prodati ERNT i kupiti neku dionici koja je vrijednoscu ispod BV-a (knjigovodstvene)