ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 04:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,57
71.043
387
183,00
184,00
0,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ernt nije prodavao dionice na burzi nego ih je preko sda podjelio
svojim zaposlenicima u obliku loyaliti programa, tj podjelio je svoje trezorske dionice

Tako je bilo i prosle godine oko 20.09.

Dakle ne znamo još tko je to danas prodavao…

Inače presjekao se MACD i danas je bio najveći promet u zadnja 2 mjeseca, nadam se da sam s kupnjom pogodio točku preokreta.

Sjeća li se netko kojeg je datuma bio ex-dividend day? I ima li netko prognoze hoće li se i ubuduće isplaćivati ovako izdašne dividende…

kako ćemo sutra kretat gore dole, vjerojatno dole kao i svi drugi ,ni ameri nam vise nemogu pomoc,totalna pušiona

Nakon sinocnjeg "kraja svijeta", i dugo u noc analizirajuci "amere", probudih se jutros i, sa pomalo strahom i neizvjesnosti odmah pogledam, sav oprezan kako stoji Ericsson na Svedskoj burzi- i imam sto vidjeti- dionice Ericssona u PLUSU 2% !
Mislim da nebi trebao vise nista pisati o ovoj dionici nego treba cekati izvjesce za treci kvartal, cekati da sjednu novci od INA-e, tecaj dolara isto tako ide ERNT u prilog i cekati smirivanje burzi i normalno trgovanje.
Jos uvijek mislim da je ERNT jedna od najboljih hrvatski firmi i koja ima buducnost! Tko izdrzi ovaj period na burzi-bit ce visestruko nagradjen- zapamtite ovaj post!!!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

skriveni na prodaji 1839

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Veliki nalozi dominiraju i kod Ericssona Nikole Tesle (ZSE:ERNT-R-A) kod kojeg je u jednoj sekundi zabilježen (kroz petnaest realiziranih naloga) transfer 1.800 dionica po jučerašnjoj zaključnoj cijeni od 1.800 kuna.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-blokirane-transakcije-inom-po-2.300-kuna,26697.html

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=04431914-f9f2-40af-a2e7-140e8bd0a04f&open=sec

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

pogledajte Ericsson
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Nokla, koliko je vjerojatnost za isplatu izvanredne dividende….imam ERNT …brdo…..razmišljam
da li da ga frknem i kupim na rasprodaji. nešto….jeftino….ili da čekam… Hvala

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nokla, koliko je vjerojatnost za isplatu izvanredne dividende….imam ERNT …brdo…..razmišljam
da li da ga frknem i kupim na rasprodaji. nešto….jeftino….ili da čekam… Hvala

sad ti je i ernt jeftin 🙂 da sam u cashu nakrcao bi ga….

Nakon sinocnjeg "kraja svijeta", i dugo u noc analizirajuci "amere", probudih se jutros i, sa pomalo strahom i neizvjesnosti odmah pogledam, sav oprezan kako stoji Ericsson na Svedskoj burzi- i imam sto vidjeti- dionice Ericssona u PLUSU 2% !
Mislim da nebi trebao vise nista pisati o ovoj dionici nego treba cekati izvjesce za treci kvartal, cekati da sjednu novci od INA-e, tecaj dolara isto tako ide ERNT u prilog i cekati smirivanje burzi i normalno trgovanje.
Jos uvijek mislim da je ERNT jedna od najboljih hrvatski firmi i koja ima buducnost! Tko izdrzi ovaj period na burzi-bit ce visestruko nagradjen- zapamtite ovaj post!!!

Daj vec jednom shvati da se Gazda Ericsson nece baviti iznajmljivanjem Zgrada (RTL-u, VOLEX-u i dr),
Nije zadrzao ni jednu djelatnost izvan Core businesa (Dizajn ce bit outsorce-iran) u svijetu ni u svedskoj.. Teslini poslovi za zdravstvo(bankrotirano) nemaju veliki profit, Mobilne Mreze u Hr. su prakticki zavrsene.
I kad udjemo u EU, ako jedna dionica ERNT bude vrijedila 10xCorporacijske tada ce ERNT biti 450 do 750 kn.
I dajte vec jednom prestanite obmanjivati te jadne Teslasane koji jedino pametno sto mogu napraviti je prodati ERNT i kupiti neku dionici koja je vrijednoscu ispod BV-a (knjigovodstvene)

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

New Report

Close