Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,26 | 127.034 | 697 | 182,00 | 183,50 | -0,82% |
zatrpava se prodaja na 2000 kn. trenutno 557 komada na prodaji. ne dozvoljava se da cijena ode gore.
sada je na prodaji od 2000 kn trenutno 629 komada, a skoro sve je bilo počišćeno. stvarno se ne dozvoljava da pređe tu cijenu
Ja ne gledam potpore, grafove, analize, savjete , prijedloge…..pa ja živim u Hrvatskoj !
Kaj će mi to, da gubim vrijeme………
Uzdam se u Mesića , briga me za teorije. Bilo bi još gluplje ćitati analize bezveznjaka..
Zanimljivo. A tek sam ušao u ovu dionicu. Zna li netko možda konkretan razlog zašto naš najveći OMF rasprodaje ovu dionicu ovih dana ? [embarass]
Zanimljivo. A tek sam ušao u ovu dionicu. Zna li netko možda konkretan razlog zašto naš najveći OMF rasprodaje ovu dionicu ovih dana ? [embarass]
A malo trejdaju!
Igra sa tuđim parama.
Žalosno,ali istinito.
OMF bi trebali biti stabilizatori tržišta,a kod nas baš suprotno.
Djeco nema straha za ERNT potpisuju se ugovori, pa čak i zaposlenici dokupljuju a to što razne ekipe prodaju ono što je likvidno pokazuje snagu ili njihovu slabost strukture portfelja jer vjerojatno negdje drugdje došla voda do grla. A bože moj i " fondove ubijaju zar ne " samo me zanima gdje se zapošljavaju ti pametni manageri poslje otkaza !
U 12:53 protrgovano je u jednoj transakciji 2700kom po 1900,00.Nisu zbrojeni u ukupnom prometu,nisu iskazani kao najmanja cijena danas.Po teoriji zavjere to se nije ni dogodilo a ja nisam ovo napisa.Isto ću se odlogirat i isključit kompić,ko zna ko prati [sealed]
U 12:53 protrgovano je u jednoj transakciji 2700kom po 1900,00.Nisu zbrojeni u ukupnom prometu,nisu iskazani kao najmanja cijena danas.Po teoriji zavjere to se nije ni dogodilo a ja nisam ovo napisa.Isto ću se odlogirat i isključit kompić,ko zna ko prati [sealed]
POSLOVI
Ericsson NT: Novi izvozni poslovi u ZND-u vrijedni 14,8 milijuna kuna
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Ericsson Nikola Tesla sklopila je na području Zajednice Neovisnih Država (ZND) ugovore vrijedne 14,8 milijuna kuna.
Riječ je mahom o poslovima modernizacije i nadogradnje fiksnih mreža, primjerice za ruske telekomunikacijske operatore – Svyazinvest i MegaFon te moldavskoga operatora Interdnjestrcom. Uz to ugovorene su i usluge podrške za sustav nadzora poziva za operatore Tozzi S.R.L iz Moskve i North West Telecom iz Sankt Petersburga te isporuke digitalnih telefona i radio jedinica za mikrovalne mreže i suvremenih IP orijentiranih rješenja za poslovne korisnike u Kazahstanu.