ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,26
127.034
697
182,00
183,50
-0,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa to je dinko obucen u gradonacelnika…..

sreca je samo popratni faktor znanja

zatrpava se prodaja na 2000 kn. trenutno 557 komada na prodaji. ne dozvoljava se da cijena ode gore.

sada je na prodaji od 2000 kn trenutno 629 komada, a skoro sve je bilo počišćeno. stvarno se ne dozvoljava da pređe tu cijenu

Ja ne gledam potpore, grafove, analize, savjete , prijedloge…..pa ja živim u Hrvatskoj !
Kaj će mi to, da gubim vrijeme………
Uzdam se u Mesića , briga me za teorije. Bilo bi još gluplje ćitati analize bezveznjaka..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Zanimljivo. A tek sam ušao u ovu dionicu. Zna li netko možda konkretan razlog zašto naš najveći OMF rasprodaje ovu dionicu ovih dana ? [embarass]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Zanimljivo. A tek sam ušao u ovu dionicu. Zna li netko možda konkretan razlog zašto naš najveći OMF rasprodaje ovu dionicu ovih dana ? [embarass]

A malo trejdaju!
Igra sa tuđim parama.
Žalosno,ali istinito.
OMF bi trebali biti stabilizatori tržišta,a kod nas baš suprotno.

Djeco nema straha za ERNT potpisuju se ugovori, pa čak i zaposlenici dokupljuju a to što razne ekipe prodaju ono što je likvidno pokazuje snagu ili njihovu slabost strukture portfelja jer vjerojatno negdje drugdje došla voda do grla. A bože moj i " fondove ubijaju zar ne " samo me zanima gdje se zapošljavaju ti pametni manageri poslje otkaza !

Ericsson
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Nastavlja se iskrcaj na ovoj dionici,AZ? [sealed]

U 12:53 protrgovano je u jednoj transakciji 2700kom po 1900,00.Nisu zbrojeni u ukupnom prometu,nisu iskazani kao najmanja cijena danas.Po teoriji zavjere to se nije ni dogodilo a ja nisam ovo napisa.Isto ću se odlogirat i isključit kompić,ko zna ko prati [sealed]

U 12:53 protrgovano je u jednoj transakciji 2700kom po 1900,00.Nisu zbrojeni u ukupnom prometu,nisu iskazani kao najmanja cijena danas.Po teoriji zavjere to se nije ni dogodilo a ja nisam ovo napisa.Isto ću se odlogirat i isključit kompić,ko zna ko prati [sealed]

POSLOVI
Ericsson NT: Novi izvozni poslovi u ZND-u vrijedni 14,8 milijuna kuna
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Ericsson Nikola Tesla sklopila je na području Zajednice Neovisnih Država (ZND) ugovore vrijedne 14,8 milijuna kuna.
Riječ je mahom o poslovima modernizacije i nadogradnje fiksnih mreža, primjerice za ruske telekomunikacijske operatore – Svyazinvest i MegaFon te moldavskoga operatora Interdnjestrcom. Uz to ugovorene su i usluge podrške za sustav nadzora poziva za operatore Tozzi S.R.L iz Moskve i North West Telecom iz Sankt Petersburga te isporuke digitalnih telefona i radio jedinica za mikrovalne mreže i suvremenih IP orijentiranih rješenja za poslovne korisnike u Kazahstanu.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/ericsson-nt-novi-izvozni-poslovi-u-znd-u-vrijedni-14%2c8-milijuna-kuna,25258.html

New Report

Close