ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 02:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,26
127.034
697
182,00
183,50
-0,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sta nema niko nikakvih komentara vec danima,tjednima

sreca je samo popratni faktor znanja

sta nema niko nikakvih komentara vec danima,tjednima

Ljetno sniženje je u punom tijeku, uživajte, što će vam komentari…

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

Neka sniženja, al nek se to više rasproda sta ima pa da bude zanimljivije …

Kakva je to rasprodaja ERNT, što se događa- dionica je u ovom trenutku na 2100,oo kn tj pala za skoro 4 %

Nekome treba keš pa mora, ili mu je dosta svega pa ide uzgajat kaktuse.

A bas sam mislio kako se ERNT polako vraca u formu, … dobrih vijesti ima , al ipak jos mrsavo ..

ERNT objavi odlicno financijsko polugodišnje izvješče, ugovori se u vrijednosti 50.000.000,00 HRK poslova u inozemstvu, tečaj U$D naraste sa 1,60 na 1,45 EUR/USD …nafta sa 147 $/barel pala na 113 $/barelu ( što baš i nema direktne veze sa našim ERNT ) i još pregršt dobrih vijest a dionica padne u roku par dana za skoro 10% !!!!!!!!!!!

Zar treba štogod komentirati?!?
Moj je komentar- prodajte pod hitno dionice ERNT. HVALA PRODAVATELJIMA (hehe)

...biti najbrži čovijek na svijetu...

sve će to biti ocijenjeno u sljedećem FI za kvartal…opća je letargija na tržištu…jako puno malih je izašlo s tržišta, a s time je nestala i euforija i nabijanje cijena…cijene su sada tehnički okej…a pada sve jer svi gledaju svj.situaciju pa tako i HR…kupujte,kupujte,kupujte, neće još dugo ovakve cijene…obogatili su se oni koji su kupovali u trenucima kriza kada nitko nije vjerovao u dionice…mislite li da za godinu daana dionica više neće biti ? pa cijela svj.ekonomija bazirana je na tome…

sve je lako kad si mlad :)

Šteta što moju ironiju neki nisu shvatili pa su mi podarili loših ocijena- ma, ja se zahvljujem onima koji prodaju ERNT na ovim niskim cijenama i smatram da je kupnja sve do 2.600,-2.700, HRK dobra kupnja jer mislim da ce izvješće za 3. qvoter biti izvrsno…

raikkonen ja dijelim tvoje misljenje,ali ispada da smo mi glupi sta kupujemo a ne ovi sta prodaju,mozda oni znaju nesto sta mi neznamo…. [shocked]

sreca je samo popratni faktor znanja

raikkonen ja dijelim tvoje misljenje,ali ispada da smo mi glupi sta kupujemo a ne ovi sta prodaju,mozda oni znaju nesto sta mi neznamo…. [shocked]

ccc ko sto zna nitko nista ne zna .. krhko je znanje

Djelim ja vase misljenje da ce stvari popravit ali obizirom da sam trenutno 100% u dionicama ova letragija je meni dosadna, … jako sporo se brojcice na investoru mjenjaju na dosta toga se uopce ne mijenjaju .. i osjecam se ko da mi je neko iskljucio moju omiljenu video igru ili mi steka komjutor [huh]

Ma, šta oni znaju- 132 dionice su se protrgovale danas- to ti je 0,001 % od ukupnog broja dionica ERNT a to što prodaju po ovim cijenama- njihov problem. Mogu dionicu prodavati i po 1,00 HRK -njihova stvar a zar firma toliko vrijedi?
Moraš si proračunati otprilike koliko vrijedi dionica nekog trgovačkog društva kojeg si vlasnik.
Moja procijena za ERNT je oko 2.800-3.000, HRK po dionici i do te cijene ću nadokupljivati sa onoliko koliko kapitala imam- zato još jednom-HVALA PRODAVATELJIMA na ovim cijenama.

evo tko nam ruši cijenu ernt [shocked] veselo društvo iz zabe i az omf-a

Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira

Vrijednosni papir

* Važeći podaci za uredovni dan 29.08.2008 .

ERICSSON NIKOLA TESLA D.D./REDOVNA DIONICA ERNT-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. TELEFONAKTIEBOLAGET LM ERICSSON 653.473 49,07 Osnovni račun
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 66.841 5,02 Skrb. račun
3. PBZ D.D. 53.376 4,01 Skrb. račun
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 38.999 2,93 Skrb. račun
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 21.286 1,60 Skrb. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 18.240 1,37 Skrb. račun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 17.646 1,33 Skrb. račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 15.588 1,17 Skrb. račun
9. ERICSSON NIKOLA TESLA D.D. 15.430 1,16 Osnovni račun
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.963 1,05 Skrb. račun
Ukupno: 68,70

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close