ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,26
127.034
697
182,00
183,50
-0,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zar nitko nije komentirao ugovor ERNT sa gradom Zagrebom u vezi reguliranja cestovnog prometa koji iznosi 350.000.000,00 HRK ?!?
Dobro, trzište je "komentiralo" sa porastom cijene od 4% a to je najvažnije…
Imam osijećaj da ovu dionicu imam samo ja i ovi "veliki" dioničari iz top 10, no, bit će bolje za sve dionićare ERNT- a evo i U$D jaća u odnosu na EUR, tako da se možemo radovati novim, dobrim vijestima.

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Nisi sam u ERNT, i ja sam, danas mi je bilo lijepo gledati kako cijena raste, samo da se tako nastavi jos nekoliko dana i eto me i u plusu [wink]
nema straha za ernt, uz ht to mi je dionica koju ne prodajem tako skoro, bit ce tu jos dobrih dividenda a i cijena ce lagano rasti, poslova ima za sljedecih par godina, bit ce i novih ugovora… sve u svemu dobra dionica…

IVICA-P-A

Zar nitko nije komentirao ugovor ERNT sa gradom Zagrebom u vezi reguliranja cestovnog prometa koji iznosi 350.000.000,00 HRK ?!?
Dobro, trzište je "komentiralo" sa porastom cijene od 4% a to je najvažnije…
Imam osijećaj da ovu dionicu imam samo ja i ovi "veliki" dioničari iz top 10, no, bit će bolje za sve dionićare ERNT- a evo i U$D jaća u odnosu na EUR, tako da se možemo radovati novim, dobrim vijestima.

raikonen,ne brljezgaj 😀 i ja imam pokoju dionicu 😀

sreca je samo popratni faktor znanja

RAIKKONEN se pise sa 2 k

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Rai2konen?

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

evo dollar opet jaca…..

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

danas skok preko 4%
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

sta je opet nekakva rasprodaja??

Jadna je ova nasa ERNT…..nista od nje…

Ericsson Nikola Tesla d.d. – novi izvozni poslovi u Bosni i Hercegovini

Društvo Ericsson Nikola Tesla d.d. dostavilo je obavijest da je sredinom kolovoza sklopilo nove izvozne poslove na tržištu Bosne i Hercegovine čija je ukupna vrijednost 46 milijuna kuna.
[thumbsup]

Ericsson NT i KB Mostar sklopili ugovor vrijedan 10 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla i Klinička bolnica Mostar potpisali su ugovor o isporuci informatičko-komunikacijske opreme u iznosu od 10 milijuna kuna, priopćila je danas kompanija putem Zagrebačke burze.

“KB Mostar je novi kupac proizvoda i rješenja u domeni zdravstvene zaštite, strateškog područja za daljnji razvoj ICT sektora naše kompanije. Važno je podcrtati da naši stručnjaci u tom području imaju velika znanja i iskustva koja su prethodno stekli u radu na projektu implementacije nacionalnog integriranog sustava primarne zdravstvene zaštite u Hrvatskoj…”, rekla Jagoda Barać, direktorica Prodaje i marketinga za susjedne zemlje u Ericssonu Nikoli Tesli. Dionica kompanije bilježila je na Zagrebačkoj burzi danas do 11:05 sati cijenu od 2.183 kune, što predstavlja pad od 0,32 posto u odnosu na jučerašnju zadnju vrijednost.

New Report

Close