Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,26 | 127.034 | 697 | 182,00 | 183,50 | -0,82% |
Uh, što se netko ukrcao 3000 komada po 2020 kn, s time da "taj" koji je prodao možda "mora" prodati a ovaj što je kupio-a nije morao kupiti bas ovu dionicu je ipak kupio jer ocekuje višu cijenu.
Kako jednostavno.
Nema penala, koliko sam ja informiran greska se javili kad su VIP-ovi ljudi prebacivali centralu s Siemens oprema na Ericsson opremu, naime oprema je postavljena prije, testirana i nakon sto je sve prebaceno doslo je do zagusenja jer je sve (2G i 3G) stavljeno na isti link koji to nije mogao podnijeti…
Nije bilo greske na Ericsson opremi neko jednostavno zagusenje linka….
Khm, khm … i opet khm, khm :)))
nikada,ali baš nikada,ne reci,nikada ali bašnikada..evo i mene opet s vama…a razlog je da je dionica nepravedno tu gdje je,a ja znam da pravda uvijek dođe,samo što je jako spora..
Na burzi nema pravde samo špekulacija 🙂
Da je pravde, cijena bi bila daleko preko 3k kn.
nikada,ali baš nikada,ne reci,nikada ali bašnikada..evo i mene opet s vama…a razlog je da je dionica nepravedno tu gdje je,a ja znam da pravda uvijek dođe,samo što je jako spora..
Na burzi nema pravde samo špekulacija 🙂
[/quote]
Dobro necemo sad pretjerivat……ali ako tako mislis neprodaj,jer pravda je spora ali dostizna [proud]
Ključno za ERNT je i tečaj EUR/USD tj. tečaj USD/HRK ! Svi poslovi u inozemstvu su ugovoreni u USD, te kako su neke naznake da bi američki dollar naspram eura moga u budučnosti ojačati čak i 15-tak% do konca godine (poslije američkih izbora EUR/USD bi mogao i na 1,33 ) te kada bi se nafta "obuzdala" na oko 130 $ po barelu (preokret na tržištima kapitala-prije svega u americi), još skopljenih novih poslova u zemlji i inozemstvu, i evo nam ERNT na fer vrijednost = 3.000,HRK!!!
Na burzi nema …:)
[/quote]
Dobro necemo sad pretjerivat…..[proud]
[/quote]
Da je pravda i da nema onog pametnog (kupljenog) FM OMF-a RAIFF.banke cijena ERNT bi bila max 600kn na koliko ce doci najmanje za 3 godine.
Teslasani prodajte si dionice dok netko jos umjetno odrzava ovu cijenu, jer ta firma i njena dionica vise nemaju nikakvu ni knjigovodstvenu cijenu a nominala joj je 0.009 kn.
Jedino sto u njoj vrijedi je ljudski kapital i projekti koje ti ljudi vode. Tehnologija je u problemima. Izdvajanje svih djelova koji ne spadaju u COR bizniss su skoro zajamcena kad udjemo u EU.
Trebali ste me slusati kad je dionica jos bila 3200 kn, pa zar ne citate forum.
Sta ste snobovi pa patite od titula vise mi vrijedi posteni Hr. kmet nego najbolji Eng. ili Sw. Lord.
Managercic OMF-a RAIFF.banke ce za 3 godine skocit iz Savskog mosta, zavrsit na Sudu ili odselit u Swedsku.
Nece ga spasiti sto kupuje ADRS-P-A koji ce porast 3x, do tada jer se s ERNT za..o do vrata.
[/quote]
[/quote]
Da je pravda i da nema onog pametnog (kupljenog) FM OMF-a RAIFF.banke cijena ERNT bi bila max 600kn na koliko ce doci najmanje za 3 godine.
Teslasani prodajte si dionice dok netko jos umjetno odrzava ovu cijenu, jer ta firma i njena dionica vise nemaju nikakvu ni knjigovodstvenu cijenu a nominala joj je 0.009 kn.
Jedino sto u njoj vrijedi je ljudski kapital i projekti koje ti ljudi vode. Tehnologija je u problemima. Izdvajanje svih djelova koji ne spadaju u COR bizniss su skoro zajamcena kad udjemo u EU.
Sta ste snobovi pa patite od titula vise mi vrijedi posteni Hr. kmet nego najbolji Eng. ili Sw. Lord.
Managercic OMF-a RAIFF.banke ce za 3 godine skocit iz Savskog mosta, zavrsit na Sudu ili odselit u Swedsku.
Nece ga spasiti sto kupuje ADRS-P-A koji ce porast 3x, do tada jer se s ERNT za..o do vrata.
[/quote]
valjda najvise za 3 godine.
nisi li ti nagovarao na prodaju INA-e i previdjao crobex na 4500 ovog proljeca ?
e leti malo ga pretjera
dok je ruskog tržišta što se mene tiće mirno spavam [rolleyes]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Ma daj kad si tako pametan da te predložimo u upravu ovima što kupiše u dva dana 12 miliona da ljudima lijepo objasniš da to ništa ne valja.