EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja euforija. Kako se seniment naglo promijeni i kao da beda od petka nije ni bilo. Međutim sav današnji rast je samo povratak na razinu od četvrtka + mali rast. Da je naš regulator imao pameti u petak i zaustavio trgovanje na jedan dan kada se na otvaranju vidjelo da će doći do strašnog pada, sada bi bili nadomak 3000 bodova. Ovako sutra u novu borbu i svi ćemo biti sretni ako do petka Crobex bude iznad 3000 bodova, a to je još nekih 20 % rasta u četiri dana. Moguće, ako MIF-ovi budu raspoloženi za kupovinu.

jel 22.10.2008. proficio preuzima eig jel netko zna šta će se desit

jel 22.10.2008. proficio preuzima eig jel netko zna šta će se desit

Nastat ce golema firmetina trzisne vrijednosti cca 5 puta manje od booka. Iz jednostavnog razloga sto nitko ziv ne zna sta oni sve imaju, kome su duzni, sta rade s imovinom , koliko ima sisa i tko sve tu siše, prognozirat rezultate je ? , prihodi rashodi? itd itd
Gledam ovaj Lucidus pa Dom Holding… kako se lijepo i normalno trguje s njima. Milina.
A ovo [cry] zajedno sa amerikaniziranim x&y#%"& [angry] Uh izgubicu zivce . Pozdrav

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

24.10.2008 je skupština pa dođite i saznajte, ja sam se prijavio i digao materijale

al

Dobar, Loš, Zao

oce li se uzimati omjer eig-prfc 1:1,4 na zadnji dan trgovanja eigom ili ce biti neki određeni datum za to postavljen??

idući tjedan će bit bolje...

Omjer je omjer bez obzira koja trenutna cijena bude.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Omjer je omjer bez obzira koja trenutna cijena bude.

u pravu ste [wink] i ja sam to shvatio ali tek kad sam poslo i procito svoju poruku.. bilo je rano pa mozak jos ne funkcionira [tongue]

idući tjedan će bit bolje...

Kolega nemorate lupati po 39 može to i po 35 zašto? Čekajte da se nakupe pa malo je 230kom

Dobar, Loš, Zao

Možda kolega ima svoje razloge tjeranja u blokadu. [lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Danas je netko izdvojio skoro "milijunčić" za kupovinu Proficia po 30 kn. Recipročna cijena EIG-a bi trebala biti 42 kn. Možda sam "konačno" našao dionicu gdje "štogod" "sitno" i zaradim u ovom "općem potopu". Štoli nam nosi slijedeći tjedan…………….?
Jedno je sigurno, da će Proficio kada pripoji Eig, biti daleko likvidnija i "poželjnia" dionica, nego što je sada.(a i to je neki pomak na bolje).

Htjedoh danas lupiti malo po asku, ali nemam više s čime. Osta prazna šaka, a šakom se ne da lupati.
Pojedoše mi brodari i posljednjeg "kunića". Počeo sam noću buncati i u snu vikati: "ATPL tone, ATPL tone, a nema dovoljno pojaseva za spasavanje!" – Počeo sam mrziti sve što je povezano s brodovima, pa čak i galebove. [lol]

New Report

Close