Samo prodaj i to po mogučnosti prije 24. možeš meni po 36 ahahhaha
Na bidu čekam na 37. Da mi je netko prije godinu dana pričao da ću ovo kupovati po 37, mislio bih da je naluđa osoba na svijetu. Kako je krenulo nizbrdo, mogli bi uskoro i neke bivše "zlatne kokice" ZSE-a kupovati po cijeni EIG-a. Pitanje je samo: "Gdje naći keša, kada ga ni elitne banke više nedaju, jer "nemaju". A "nemaju" zato što namjeravaju same da kupuju po diskontnim cijenama. Tek kada se "nagrabe" dat će i drugima. Samo dugačak je to i mukotrpan put , kako za banke, tako i za ostale sudionike. Možda u starosti budemo "truli" bogataši. (mislim doslovno truli)!
Što se tiče EIG-a očito jej da doslovno hodamo po dnu zadnjih mjesec dana, a najveću ulogu je odigrala panika nestrpljivih i isplašenih ulagača. Slažem se da je doista teško plivati nasuprot struje i ostati pribran. Slična je situacija bila i kada su dionice rasle. Rijetko tko je odolio "krdu" dok se kupovalo po "astronomskim" cijenama, ali trenutno isto to krdo juri nizbrdo što je mnogo bolnija situacija.
Jel to neka nova vrsta "padavice" zavladala na ZSE-u. Izgleda da su najviše "obolile" dugogodišnje "zlatne kokice". Čerupaju ih na suvo. Mi smo ovdje odavno "očerupani", tako da smo mirni do daljnjega! [lol]
Jel to neka nova vrsta "padavice" zavladala na ZSE-u. Izgleda da su najviše "obolile" dugogodišnje "zlatne kokice". Čerupaju ih na suvo. Mi smo ovdje odavno "očerupani", tako da smo mirni do daljnjega! [lol]
zaltne dionice su najvise u margin kreditima u najlakse ih prodati
Mislim da smo dotakli dno ali nikad se nezna volio bi ju vidjeti i po 29kn jer sam izletio iz nekih pa ovo čekam [thumbsup]
zašto je ova dionica toliko kometirana, pa svi znaju da je u qrcu, a promet je par stotina kuna
Kolega šta vi želite?
Ovo ću vam sada reći ali dijelomićno jer ju čekam još niže pa vi prosudite 1 eig =1,4 proficio
Trvtke konsolidacije:PAKOŠTANE D.D. , PROFICIO NEKRETNINE D.D. , E-ULAGANJE D.D. , ADRIATIC NET D.O.O. , HOTEL ROVINJ. i NARAVNO EIG D.D. Eig sam vrijedi a sa svim ovima prosudite,
S obzirom na krizu na cijelokupnom tržištu imaju ostvaren gubitak u iznosu -4,38kn a u istom razdoblju prošle godine zaradu 23,93 kn po dionici pričam za Proficio naravno pošto ćemo svi mi biti proficio. A o daljnim interesima nekih vanjskih kompanija za EIG ĆU NARAVNO KASNIJE NAKON OPORAVKA TRŽIŠTA!!!!! Tiha voda brege dere!!! [proud]
Od prije par dana su Tendo usluge d.o.o. i zvanično pripojene društvu EIG d.d. Al su nas "derali" sa navodnim "uslugama" vođenja poslovanja već godinama, a sada smo i njih "popapali".
Mišljenja sam da je u "zajedničkom kućanstvu" mnogo lakše živjeti, zbog smanjenih troškova "života". Trenutno je očito da se poduzima sve da bi u "zajedničkom kućanstvu" bilo što više "ukućana", a što manji trošak. Jedino me brinu nakane tatice (našeg očuha) – "poglavara kućanstva" – cijenjenog nam i ljubljenog g. Susmančića, odnosno da li će misliti i na nas male – (dječicu iz drugog braka)?
Za sve dioničare EIG-a koji su "klonuli duhom", ponavljanje gradiva je u privitku. Tko će kakav zaključak iz toga izvući, ovisi o svakom pojedincu. Kada prođe globalna "kriza" (a sve su imale kraj, pa će i ova) bit će velik broj onih koji će žaliti za propuštenim prilikama koje se pružaju u takvim vremenima. "E da sam znao….. mogao sam………." [thumbsup]
Odošmo u blokadu + 23,64%. Ovo dole ću čuvati za buduća pokoljenja!
Sudeći po Američkim indexima, mnogi će i sutra kukati: "Da sam znao………… mogao sam …….!"
Tko je zadnjih dana ostao hladne glave i kupovao, ima da žanje sve u šesnaest! Moram se pohvaliti (ne mogu da izdržim) ali najdraži mi je bio EIG u petak po 32! A minusi na tekućim računima, neka se još malo strpe, u banci je manja kamata, nego ovdje prihod!
Sutra najvjerovatnije i dalje lete u vis najlikvidnije dionice. Mi ćemo se morati ovdje strpiti za neki veći rast do idućeg tjedna. Do tada je još uvijek ovdje bid zakon! Ask ostavljamo za poslije skupštine! [thumbsup]