Ja vam lijepo kažem da moramo svi ići na skupštinu i zahtjevati objašnjenja za sve ovo prestanite se svi skrivati idemo se svi lijepo naći i vidjet što se da učiniti.recimo ova stavka kamate i ostali financiski rashodi 7 mil kuna što je to? Dali Upravljačka naknada proficiu?
kad dođe vrijeme za skupštinu ja sam za, a da je FI jako loše , bogme je…ove tisućice na prodaji, je to netko od forumaša možda?
Jeste li se ikad zapitali zašto kupujete ovu dionicu? Firma koja ima jednog zaposlenog i o kojoj manje više ništa ne znate?
Nevjerojatna firma. Jedino što o njoj zaista znam je da imaju 525 dionica Transadrije. A ostalo?
ne piše li da ne treba ulagati u takve firme
topalov5: ” Nevjerojatna firma. Jedino što o njoj zaista znam je da imaju 525 dionica Transadrije. A ostalo? ” ne piše li da ne treba ulagati u takve firme
Ja sam ulagao prije al sam se par puta opekao pa se sada pazim. Svejedno me zanima svaka dionica na burzi pa tako i ova. Iskreno me zanima dal ovi u EIG-u samo kradu ili stvarno nešto i rade i nastoje stvoriti nešto.
Iskreno me zanima dal ovi u EIG-u samo kradu ili stvarno nešto i rade i nastoje stvoriti nešto.
Koji “ovi” ??
EIG ima samo 1 Maju zaposlenu!!!
Ako netko i ‘krade’ (pod tim se misli da se koriste sva legalna sredstva pretakanja šupljeg u prazno) onda to sigurno nije Maja… Već upravo ‘OVI’…
A jesmo nagrabusili, mene samo drži sada neka duboka sumnja da je sve to predigra…
Gospodo nakon zadnja 2 izvjesca vam je trebalo biti jasno sto je EIG i u sto ulazete.
Kockali ste i izgubili….
Aj nabacite k/p[sealed]