ovo ce a) biti skupo i na 10kn b) biti jeftino i po 400 ja imam vremena strpiti se koju godinu da vidim sta ce tu ispast, a u krajnoj liniji i bez tih para cu prezivjeti.. da jepusiona .. jest[lol]
Ja na ovoj dionici lijepo pušim,al se uopće ne nerviram,nekako mi je prirasla srcu pa je neću prodavat ni ako dođe na 200 kn…..pozdrav svim kolegama koji su uspjeli sve ovo izdržat a da ne prodaju…..
[thumbsup]
Nema predaje.[lol]
Idemo do kraja.[wink]
Nema predaje.[lol]
Idemo do kraja.[wink]
do 10kn?
Meni se cini da je ovaj sto voza cijenu gori-doli oko 60kuna malo zesci optimista [lol]
mnogo je pohlepan.. nece ovo nitko ni kupovat ni prodavat.. smrdi na kilometre..
Kolega super24 cudi me da vi sad pljujete ovu dionicu a kada sam ja prodavao na 110kn nakon loseg izvjesca govorili ste kako je pitanje dana kada ce eig nazad na 150kn i kako je glupost prodavati na 110[wink]
evo posla
Vaš link[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Koliko ja znam, EIG ima par generator u Mađarskoj, nešto udjela u Tranadriji, nešto udjela u povezanim društvima, tako da ne znam kako će priča iz tog članka pomoći EIG-u.
Da rezimiram, nema šanse da se EIG tu uplete, jedino ako se osnuje d.d. i Tendo odluči kupiti par dionca.
[sealed]
a ne znam zašto ne bi bilo posla za Eig, pa najavljivali su projekte u Hrvatskoj, naravno da ne možemo sa 100% sigurnošću reći da je neki projekt njihov, ali još manje možemo tvrditi da nema šanse da je neki projekt njihov