Buffet je rekao da treba kupovati dionice koje nitko neće.
Vidi dalje na komentarima trgovanja.[thumbsup]
U doba kada likvidna građevina i brodari gube pola svoje vrijednosti od početka godine a bez pravog razloga što se tiče njih samih onda i dionica poput netransparentnog EIG-a gubi kupnju, ništa čudno!
Činjenica je ta da od 2002 broj dioničara je konstantno padao da bi u zadnje vrijeme počeo rasti!
Znam da ce se mnogi nasmijati ali izdvojio bih iz cetverogodisnjeg plana …
http://www.poslovni.hr/74017.aspx
U sljedeće četiri godine najviše investicija Vlada očekuje u sektoru energetike…HEP neće ići u privatizaciju, ali ćemo pustiti privatnike da investiraju u proizvodnju električne energije. Tako HEP više neće biti jedini investitor u tom segmentu”, rekao je potpredsjednik Vlade zaključivši kako Hrvatska u iduće četiri godine zahvaljujući tim projektima umjesto uvoznika treba postati izvoznik energije….
Sash vidit kad popizdi EIG pa napravi 10-15 elektrana…[lol]
jesu li sigurno dobro obojili strjelicu na plavo. Porast kao 7 % a kupnja tik na 55kn[undecid][undecid][sad]
Hoće li EIG i danas potegnuti gore pred zatvaranje?[pray]
Znam da ce se mnogi nasmijati ali izdvojio bih iz cetverogodisnjeg plana …
http://www.poslovni.hr/74017.aspx
U sljedeće četiri godine najviše investicija Vlada očekuje u sektoru energetike…HEP neće ići u privatizaciju, ali ćemo pustiti privatnike da investiraju u proizvodnju električne energije. Tako HEP više neće biti jedini investitor u tom segmentu”, rekao je potpredsjednik Vlade zaključivši kako Hrvatska u iduće četiri godine zahvaljujući tim projektima umjesto uvoznika treba postati izvoznik energije….
Sash vidit kad popizdi EIG pa napravi 10-15 elektrana…[lol]
Smiješno zvuči!?
Ako je neko vidio da je tvrtka NISSAN prešla na samostalni izvor obnovljive energije, da je neki dan INTEL prešao na samostalnu energanu i na taj način uklonio zagađenje kao da je skinuo 185 000 automobila sa ceste i da će takve poduhvate na sve načine potpomagat pogotovo EU…
Sigurno će se krenuti sa poticanjem takvih poduhvata pa i poreznim olakšicama!
Imali ste par ind- revolucija i sve su se ticale energije osim jedne zvane dot.com!
Na pomolu je nova energetska revolucija!
momci, nema smisla da hvalite ovu dionicu budućnosti jer to je dionica budućnosti. naši ljudi ne shvaćaju što je ekologija i kakva je perspektiva plina kao pogona u turbinama. to će shvatiti kad barel nafte bude 250 dolara, a dolar bude vrijedio 3,4 kuna…zato pustite ovo par godina da se hladi, a jednom će već netko shvatiti koliko ovo zaista vrijedi. po meni najmanje 300-500 kuna ovisno o brzini razvoja, ali to je već druga priča…strpljivo skupljate i čuvajte…
U zadnje vrijeme svi pričaju o ispuhivanju nekakvih balona. Iskreno mislim da na ovaoj dionici balona nikada nije niti bilo. Trenutno mi se cijena više čini kao zgažena ping-pong loptica, nego kao balon. [lol] A što se likvidnosti cijelog tržišta tiče, mislim da od domaćih tu nitko više nema ni za kavu, a kamoli za neku ozbiljniju kupnju.
Zato smo toliko i zaronili, a prodaje se u bescijenje. Na ovim cijenama bi bilo lako moguće da uđu strani ulagači i da nas kupe za šaku dolara, jer primjećujem da na ostalim burzama u regiji bivše Juge ne ulažu, nego se spremaju da zagospodare domaćim tržištem, pa će nas onda objeručke primiti u EU i sisati naše mlijeko!
Ima li nade za nas? Kad će kakvo izvješće?
Pogledajte samo prilog, ko da nas je pregazio teretnjak. Pali smo gotovo 50% u godini dana. Da smo držali novac u čarapi, ispada da bismo zaradili ovih 50% što smo izgubili![cry]