Moram se priključiti sa svojim komentarima preee duugo sam bio pasivni promatrač!!!!!!!!!
Ja sam se osobno odlučio za EIG kao dugoročnu investiciju,jer se kod nas ne cjeni još uvjek ENERGIJA a kamoli alternativna i slč… Vrijeme će pokazati da je svatko tko je odlučio zadržati ovu dionicu napravio pametan potez…………………..(u fin. smislu)
Evo sad sam pogledao i vidim da je u petak već bilo bolje. Vjerojatno Borut ima pravo, da ima previše malih što i ova trgovina u petak pokazuje.Na kraju trećeg tromjesječja je bilo 2595 dioničara, što je svakako puno no broj je u padu te ja očekujem da če ih nakraju godine biti cca 2000-2200.Mislim da se na ovim razinama ipak formiralo neko dno i da bi se u narednim mjesecima mogli početi lagano oporavljati, pozdrav svim hrabrim dioničarima eiga!
Evo sad sam pogledao i vidim da je u petak već bilo bolje. Vjerojatno Borut ima pravo, da ima previše malih što i ova trgovina u petak pokazuje.Na kraju trećeg tromjesječja je bilo 2595 dioničara, što je svakako puno no broj je u padu te ja očekujem da če ih nakraju godine biti cca 2000-2200.Mislim da se na ovim razinama ipak formiralo neko dno i da bi se u narednim mjesecima mogli početi lagano oporavljati, pozdrav svim hrabrim dioničarima eiga!
ja stvarno neznam zašto trošite vrijeme pisajući o ovoj dionici….EIG je firma bez oca i matere….[bye]
Maradona: ” Evo sad sam pogledao i vidim da je u petak već bilo bolje. Vjerojatno Borut ima pravo, da ima previše malih što i ova trgovina u petak pokazuje.Na kraju trećeg tromjesječja je bilo 2595 dioničara, što je svakako puno no broj je u padu te ja očekujem da če ih nakraju godine biti cca 2000-2200.Mislim da se na ovim razinama ipak formiralo neko dno i da bi se u narednim mjesecima mogli početi lagano oporavljati, pozdrav svim hrabrim dioničarima eiga! ” ja stvarno neznam zašto trošite vrijeme pisajući o ovoj dionici….EIG je firma bez oca i matere….[bye]
….da, ali ima puno djece, koji se uče pisati….. [proud]
Šta je bilo u petak bolje[lol] [lol] [lol] Promet od 945 kuna.[lol] [lol]
Pogledaj BID, biti će ti malo jasnije! [proud]
Ma pusti borg svatit će i dule kako burza funkcionira jednog dana.Meni nije cilj puno pisati po forumu stoga za sada neću više puno pisati, javit ću vam se kad izađu izvješća i probat ostvarit svoj cilj a to je okupit i ujedinit dioničare eiga.(svi su dobrodošli i novopečeni i prekaljeni a naravno i budući dioničari eiga) lijepi pozdrav svima.
I još samo nešto kako se može dobiti revizorsko izvješće za eig ako neko zna bio bi mu jako zahvalan[pray]
Ma pusti borg svatit će i dule kako burza funkcionira jednog dana.Meni nije cilj puno pisati po forumu stoga za sada neću više puno pisati, javit ću vam se kad izađu izvješća i probat ostvarit svoj cilj a to je okupit i ujedinit dioničare eiga.(svi su dobrodošli i novopečeni i prekaljeni a naravno i budući dioničari eiga) lijepi pozdrav svima.
Podržavam incijativu, mogla bi urodit plodom!
Pretpostavljam da će dividenda biti između 8 i 10 kn po dionici. Više bih volio da bude okruglo.[proud]
I još samo nešto kako se može dobiti revizorsko izvješće za eig ako neko zna bio bi mu jako zahvalan[pray]
dignes materijale za skupstinu.. ja primjerice imam izvjestaj revizora za 2006[tongue]..
inace revizor je deloitte
Maradona:
”
Šteta što svaki dan neko izgubi živce i proda u bescijenje.Kad bi izdržali par dana bez paničnih prodaja možda bi se desio problem trenutne nelikvidnosti,ali već na prvu dobru vijest cijena bi eksplodirala(vratila se na normalnije razine) a likvidnost se vratila.Pa svako ko ima ovakvu dionicu mora biti spreman dugo čekati(cca 5-10 g minimalno) tu se neće ništa spektakularno desiti za par dana, bitno je utvrditi dal idemo u pravom smjeru (što se tiče uprave) a ako idemo uspjeh ovakvih dionica je vrlo vjerojatan, da ne kažem neizbježan.Svaki dan si pomislim evo konačno je ostala čvršća ekipa zato sam i nedavno počeo pisati jer sam mislio da smo se riješili špekulanata no eto svaki dan me netko novi iznenadi.
”
dear maradona
stvarno si optimist, dali možda znaš koliko dioničara ima samo jednu dionicu EIG-ja? teško češ ti meni reči da su oni čvrsti….
[proud]
ja bi reko da su ti najcvrsi borute jer im se ne isplati prodavati uopce. a ima ih jos tolko i sa 2 dionice…