O kakvoj podcijenjenosti govorite? da ste napravili peer group analizu nebi ga kupovali
moze recimo sa ddjh koji je na 2 BV[smiley]
O kakvoj podcijenjenosti govorite? da ste napravili peer group analizu nebi ga kupovali
kolega ako nije tajna a koga ste koristili za usporedbu?
zif-ove vjerojatno..
Da ZIFove
u tom slučaju je točno, ja recimo mislim da je teško kod nas naći neku firmu, ili grupu sa kojom bi usporedili Eig u Hrvatskoj, samim tim što je jako teško išta preciznije saznati o njima (što je ujedno i ponajveći minus), ali svejedno mislim da je to sada jako jeftino…
P.S. naravno da trenutno stanje na tržištu ukazuje na to da si ti u pravu, ali vjerujem da će se to promijeniti
pozdrav
ja sam novi u EIG..dobio sam na dar 13 dionica i sad ne znam šta bi s njima..prodao ili ostavio?
ostaviti na rok od cca 10 godina i tada se sjetiti da ih imaš odonomad kadli…
DOSLOVNO
pupa265: ” ja sam novi u EIG..dobio sam na dar 13 dionica i sad ne znam šta bi s njima..prodao ili ostavio?” ostaviti na rok od cca 10 godina i tada se sjetiti da ih imaš odonomad kadli… DOSLOVNO
Najbolje zaboraviti na sva vremena. Tako se ponaša dugoročni investitor. I onda unuk kad bude gradio kuću dobije na dar dionice EIG-a.
A šta bi bilo da ode u likvidaciju?
a zašto bi išlo u likvidaciju??
u svakom slučaju odgovor na to pitanje je par stranica prije…
Elvar:
”
pupa265: ” ja sam novi u EIG..dobio sam na dar 13 dionica i sad ne znam šta bi s njima..prodao ili ostavio?” ostaviti na rok od cca 10 godina i tada se sjetiti da ih imaš odonomad kadli… DOSLOVNO
”
Najbolje zaboraviti na sva vremena. Tako se ponaša dugoročni investitor. I onda unuk kad bude gradio kuću dobije na dar dionice EIG-a.
i jednu plinsku turbinu gratis..