mislim da je krajnje vrijeme da oni krenu malo taj kes ulagati u prave projekte jer ga zaista imaju puno….ko da neznaju di ce s lovom pa djeluju kao fond![sealed]
ja mislim da su dosad prodali manje vise svi koji su htjeli..
čekaju se loše vijesti i kreće novi val ” otpuštanja “…za rast ,trebaće stvarno čekati 3.mjesec..
ps: umjesto loših vijesti,može biti i rast susjednih dionica,pa slijedi “pucanje filma” i odlazak u ” bolji život ”
stupanj podnošenja gubitka proporcionalan je duljini gledanja u njega[lol]
ja mislim da su dosad prodali manje vise svi koji su htjeli..
a ako sad pocnu prodavat oni koji su od njih kupovali???[tongue]
super24: ” ja mislim da su dosad prodali manje vise svi koji su htjeli.. ” a ako sad pocnu prodavat oni koji su od njih kupovali???[tongue]
kome?
nego, ajmo se mi dogovorit.. iznimno ovaj tjedan ja svoje prodajem po 140.. kupovna 146 tako da i sgubitkom dajem [wink]
čekaju se loše vijesti i kreće novi val ” otpuštanja “…za rast ,trebaće stvarno čekati 3.mjesec.. ps: umjesto loših vijesti,može biti i rast susjednih dionica,pa slijedi “pucanje filma” i odlazak u ” bolji život ” stupanj podnošenja gubitka proporcionalan je duljini gledanja u njega[lol]
mislis obrnuto proporcionalan?
ne…što duže gledaš u minus,to si spremniji podnijeti veći[thumbsup]
mislis spreman si materijalizirati gubitak?
koja je shema s ovom dionicom?ja sam dobio 20komada pa jel me možete malo informirati o njoj?kako stoji trenutno,ima li dividende i sl…unaprijed zahvaljujem
Stanje kao i na drugim dionicama debelo podcijenjene.[bye][bye][bye][pray][pray]