Ja neznam više dali čekat ili ne.
Nemogu vidjet omjer kupnje i prodaje ali predpostavljam da je minimum 1/6
Ako netko ima mogućnost molio bi ga da ga tu stavi.
U firmi se ništa ne događa dok ostalo raste u nebesa.
Ja neznam više dali čekat ili ne. Nemogu vidjet omjer kupnje i prodaje ali predpostavljam da je minimum 1/6 Ako netko ima mogućnost molio bi ga da ga tu stavi. U firmi se ništa ne događa dok ostalo raste u nebesa.
…samo ti prodaj……
[proud]
nije maja sama.. a koga zanima što rade u EIG-u evo par osnovnih podataka: EIG ima 93,37% udio u Eig KFT madjarska a ostatak je u vlasnistvu e-ulaganja koji su u 100% vlasnistvu EIG-a.. najznačajnije investicije: 30% u drustvu HMN energia kft , 96,6% u RB energia kft , 90% u DCC energia kft.. , 100% EHP energia Kft, 100% SSB energia Kft (ikea centar) i budući sam ja truba za knjigovodstvo vrlo mi je zanimljivo poglavlje pod nekretnine, postrojenja i oprema u kojem piše da su početno iskazani po trošku nabave? jel to znači rashod pa onda vrijednosno ‘usklađuju’ po potrebi?
Uvijek se knjiži po nabavnim cijenama, a onda ako dođe do znatne promjene u cijeni vrši se revalorizacija, a ona se radi vrlo rijetko. Nego kada se nekretnina ili oprema proda razlika više ili manje po pravilima knjižima ide u prihod ili rashod. Dakle tek pri prodaji se vidi vrijednost. Razlika je između nekretnina i opreme, jer mekretnine dobiaju na vrijednosti, a oprema uglavnom gubi. Ovo je samo opisno, ali ne pojednostavljeno.
vlalonca: ” Ja neznam više dali čekat ili ne. Nemogu vidjet omjer kupnje i prodaje ali predpostavljam da je minimum 1/6 Ako netko ima mogućnost molio bi ga da ga tu stavi. U firmi se ništa ne događa dok ostalo raste u nebesa. ” …samo ti prodaj…… [proud]
Kolega šta je to povečenja kupnje u odnosu na prodaju ili mi se čini???
Pozdrav ljudi, od jučer sam član vašeg kluba zahvaljujuči jeftinoj kupnji a ok firmi (po mojoj procjenu). Puno sreće svima vama (samim time i meni)[thumbsup]
… i budući sam ja truba za knjigovodstvo vrlo mi je zanimljivo poglavlje pod nekretnine, postrojenja i oprema u kojem piše da su početno iskazani po trošku nabave? jel to znači rashod pa onda vrijednosno ‘usklađuju’ po potrebi?
A šta te to muči kad materijalne imovine imaju za cca 250.000 kn. Koliko tu ima prostora za muljanje?[lol]
super24: ” … i budući sam ja truba za knjigovodstvo vrlo mi je zanimljivo poglavlje pod nekretnine, postrojenja i oprema u kojem piše da su početno iskazani po trošku nabave? jel to znači rashod pa onda vrijednosno ‘usklađuju’ po potrebi? ” A šta te to mući kad materijalne imovine imaju za cca 250.000 kn. Koliko tu ima prostora za muljanje?[lol]
ova dionica me malo pocela podsjecati na JTMN-R-A
ali ipak je malo pocela jacati kupnja iznad 71[wink]
Top bid CIJENA KOLIČINA
108,50 67
103,11 157
103,10 67
72,15 20
71,55 20
71,50 20
71,00 100
Ovo što se danas dogodilo na petrokemiji to će uskoro biti i tu, a onda će biti plakanja i trčanja i nadmetanja da se kupi što jeftinije.
Hehehe
Meni je sada ovih 106 idealno, mislio sam prodat ali nebum, još malo treba kupit i onda čekat kao lovac na čeki.
moželi li neko staviti omjer k/p hvala [rolleyes]
evo potsjetnik za one koji se pitaju šta ova firma zapravo radi, u vlasništvu Eig KJft je Greenenergy Hungary..
pa kliknite na emerging markets – investments-greenenergy, piše nešto o investicijama u idućim godinama..
p.s. naravno da imam dionice Eig-a i da je ovo na neki način “reklama” istih…[wink]
kako si to nasao samo, zvonac?