Vi kisite u istoj dionici i cekate.
Ja sam prodao…. pokusavam zaraditi drugdje… i mozda se i vratiti….
Tko je u pravu zna svatko za sebe po prinosima koje ostvaruje.
Posto vidim da ste navijacki nastrojeni necu vise pisati na ovoj temi, osim ako ponovo ne uđem u ovu dionicu.
Sretno ekipa[thumbsup]
Jednostavno situacija na mnogim dionicama koje posjedujem ili pratim, a koje nisu iz “prve lige” se muče i nalaze se na nerealno niskim razinama. Još smo u vrlo turbulentnom razdoblju, i samo okružje nije dobro za investiranje, a pogotovo u vrijednosnice sa “manama”. Imaju prođu samo one “sigurne”.
Samo treba imati vjere i sačekati da se situacija stablizira. Tržište mora jednom u bližoj ili daljnjoj budućnosti pravedno ocijeniti sve dionice. Znači vjera u svoj odabir i strpljenje.
kolega Noxoxo šta znači navijački nastrojeni, pa dionica pada već 5-6 mjeseci, i ja ju pomalo cijelo vrijeme dokupljujem, jer imam neku svoju “računicu”, meni samo nije jasam motiv takvih kao ti koji drukaju (apsolutno bez ikakvih argumenata, tvoj jedini argument je da je to loša dionica) kontra dionice koju su prodali sa gubitkom, svima je jasno što ti misliš o toj dionici ako si ju prodao, a po ne znam koji put tebi i sličnima pitanje je zašto si ju uopće kupio (osim da zaradiš pare naravno, ali pošto mi se čini da si ju jednom usporedio sa kladionicom mislim da bi ti bilo bolje da sve pare ulupaš u kladionicu a nemoj burzu sa istom uspoređivati)
sretno ti bilo sa ostalim dionicama, najiskrenije mislim
pozdrav[smiley]
kakva je to vasa racunica, gospon zvonko, ako nije tajna?
pozdrav
može li g.Tenkista objasniti kakve veze ima eig s vjetroelektranama i izvor
i ulogu fonda u koji ulaže eig
hvala
evo objasniti cu ti ja darkus, da budem i ja drustveno koristan..
kolega danas jos niti jedna transakcija
to ce do 150 vjerojatno u jednom cugu, a za dalje bumo vidli
kolega danas jos niti jedna transakcija
ne vidim koji dio nije jasan?
Kupnja se lagano dize:
108,01 150
108,00 200
106,62 65
106,61 65
106,30 100
Od prvih 5 niti jedan nije bio na pocetku dana. lijepi pozdrav
p.s. nemam dionica EIG-a, ali ih mozda kupim [cool]