EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Bill, Hoćete li mi dati znak kad da se ukrcam, da postanem grejt viner, kao i Vi?

Do kraja ove godine zadnji rok je za upis! Još tri radna dana.[proud]

O cemu se ovdje radi?

Podravska banka prvo prodaje pa kupuje pa prodaje!?

20.12.
4. PODRAVSKA BANKA D.D. 11.566 0,75 Skrb. račun [color=blue]-65[/color]
24.12.
4. PODRAVSKA BANKA D.D. 12.813 0,83 Skrb. račun [color=blue]+1247[/color]
27.12.
4. PODRAVSKA BANKA D.D. 12.664 0,82 Skrb. račun [color=blue]-149[/color]

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

O cemu se ovdje radi? Podravska banka prvo prodaje pa kupuje pa prodaje!? 20.12. 4. PODRAVSKA BANKA D.D. 11.566 0,75 Skrb. račun [color=blue]-65[/color] 24.12. 4. PODRAVSKA BANKA D.D. 12.813 0,83 Skrb. račun [color=blue]+1247[/color] 27.12. 4. PODRAVSKA BANKA D.D. 12.664 0,82 Skrb. račun [color=blue]-149[/color]

Kolega, skrbnički račun je zbirni račun za margine, tj. kupuju i prodaju mali.

Pozdrav

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Na prste mozemo nabrojati dionice koje su u minusu, a koje su presle promet od 100.000, medju kojima je i EIG…
Za zakljuciti je da se poradi ulaska u “perjanice” danasnjeg trgovanja prodaju neke ne toliko likvidne kako bi se ipak uhvatio pozitivan val na mnogima…, no po prometima ipak vidimo da se ne rasprodaju stecene pozicije, vec prodaju oni ultra nestrpljivi i to u ogrnomnom minusu kao na EIG-u, e pa sretno im bilo….[bye]

Neznam dali se isplati malima kupovati po 10 dionica ili prodavat[proud]

Dobar, Loš, Zao

Mislim da je i ovdje(napokon) došao kraj ovom bescjenju..molim da tko još želi prodati po ovim cijenama da to obavi u ponedjeljak,pa da i mi koji strpljivo čekamo ovu dionicu, u Novoj godini ugledamo malo zelenila napokon..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Mislim da je i ovdje(napokon) došao kraj ovom bescjenju..

A zasto to???

Ne laje pas zbog sela.

kraj će doći kada svi “mali” koji su kupili ovu dionicu a da ne znaju zašto prodaju svoje dionice, je li to sada vidjeti ćemo možda već u ponedjeljak…do tada iz današnjeg poslovnog, svi to već znamo, ali će većina malih koji sad prodaju povjerovati kad se netko veliki nakrca. te će onda naravno kupovati opet

http://www.poslovni.hr/65451.aspx

evo “najzvučniji” dio teksta

Hrvatska će kao buduća članica morati uložiti velike napore od materijalnih i financijskih do organizacijskih da uhvati korak s tim procesima. U sljedećih tri godine u nas će se dogoditi investicijski boom kada su u pitanju obnovljivi izvori, odnosno očekuje se da bi oko 500 milijuna eura trebalo biti investirano, najvećim dijelom u vjetroelektrane, ali i u druge izvore.

mislim da je najzvucnije to da EIG nema nikakve veze sa vjetroelektranama.[thumbsup]

Ne laje pas zbog sela.

naravno da nema, ali piše i u druge izvore, ali nema smisla se osvrnuti na cijeli tekst , nego samo na onaj dio koji ti ide niz dlaku [thumbsup]

pretpostavljam da si ti jedan od onih kolega koji će uvjeravati sve( ali prvenstveno sebe) da je dobro napravio što je prodao i onda kada dionica krene gore, kao što neki ljudi to već danima pišu na temi Tisak
[thumbsup]

dkinvest26: ” Mislim da je i ovdje(napokon) došao kraj ovom bescjenju.. ” A zasto to???

Pa ponavljam, gore teško da može, a mišljenja sam da bi godišnje izvješće ipak trebalo prikazati kakvu,takvu dobit,što je već napredak u odnosu na ranije godine..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

mislim da je najzvucnije to da EIG nema nikakve veze sa vjetroelektranama.[thumbsup]

nije istina. Ima itekako.

New Report

Close