EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Procitajte zadnje FI i recite mi CIME SE ONI BAVE ???

Hvala kolega, no nema straha da će brod potonuti. Šteta da si izašao s -20% gubitka, a cijena kao za inat više ne pada. Želim ti više sreće s drugim dionicama [thumbsup]

Ja sam ulazio između 130 I 140, a izlazio između 109,86 I 122.
Svatko radi na svoj nacin. Ja sam srezao gubitak i smanjio ga ulaskom u druge dionice za koje mislim da ce rasti prije nego ovo. Za sada sam u pravu jer je vasa trenutna cijena 108kn, sto bi znacilo da cijena i dalje pada dok dok druge dionice rastu.

Uglavnom SRETNO jer je to sve sto vam treba sa ovakvom vrstom ulaganja.[thumbsup]

Ne laje pas zbog sela.

Ja sam ulazio između 130 I 140, a izlazio između 109,86 I 122. Svatko radi na svoj nacin. Ja sam srezao gubitak i smanjio ga ulaskom u druge dionice za koje mislim da ce rasti prije nego ovo. Za sada sam u pravu jer je vasa trenutna cijena 108kn, sto bi znacilo da cijena i dalje pada dok dok druge dionice rastu. Uglavnom SRETNO jer je to sve sto vam treba sa ovakvom vrstom ulaganja.[thumbsup]

Mislim da je sreća potrebnija tebi nego ulagačima u EIG. Najgore je kada ti gubitak postane nešto najnormalnije. I onda druga dionica koju si odabrao ne odradi rast koji si očekivao pa pređeš u treću i tako zavrtiš krug nekoliko puta dok se ne nađeš na nuli. Probao u nekoliko navrata, ali više ne, hvala. Pogotovo ne u uvjetima opće prenapuhanosti tržišta.

Eig jedna od najpocjenjenijih dionica na HR tržištu!

Znati ne znate cime se bave nego samo vicete po forumu kako je podcjenjena.[thumbsup]

Ajde cujemo se za par mjeseci na ovoj temi…. s tim da se stvarno nadam da ce vam se SRECA nasmjesiti kod iduceg FIa jer ako ne bude tako onda su one razine od 70kn realnost.

Ne laje pas zbog sela.

Za one koji nemaju puno iskustava u ovom biznisu moram reči da svaka dionica KAD-TAD ODRADI SVOJ RAST. Puno puta sam bio u situacijama koje su u tom trenutku izgledale bezizlazno. Kupovao sam TEP po 110, LPML po 600, DKVS po 120 itd. kada te dionice ama baš nitko nije htio. I sve su one odjednom postale interesantne, a ja na njima dobro zaradio.

Ovo što je napravio NOXOXO nikako ne preporučam. Ovakvom filozofijom ulaganja jedino se može izgubiti novac. On se sada tješi da će dionica pasti i da će se on u nju vratiti na nižim razinama, ali to se GOTOVO NIKADA NE DOGODI.

Pozdrav

ja nikad nisam i niti nikada necu prodati bilo koju dionicu sa minusom, trenutno u portfelju imam nekih na kojima sam tridesetak posto u minusu i sto bi sad trebao prodavati i izgubiti??!!?? pa nisam lud valjda, ja sam tip ulagaca koji ce cekati i 20 godina ako treba.

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Za one koji nemaju puno iskustava u ovom biznisu moram reči da svaka dionica KAD-TAD ODRADI SVOJ RAST. Puno puta sam bio u situacijama koje su u tom trenutku izgledale bezizlazno. Kupovao sam TEP po 110, LPML po 600, DKVS po 120 itd. kada te dionice ama baš nitko nije htio. I sve su one odjednom postale interesantne, a ja na njima dobro zaradio. Ovo što je napravio NOXOXO nikako ne preporučam. Ovakvom filozofijom ulaganja jedino se može izgubiti novac. On se sada tješi da će dionica pasti i da će se on u nju vratiti na nižim razinama, ali to se GOTOVO NIKADA NE DOGODI. Pozdrav

nema tu spora, EIG kad krene u dva dana je na 160. Sad je vrijeme lagane kupnje, svaki dan po 100 komada i mir.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Stvarno ste mi malo smiješni drage kolege.
Svi vjerujete da je EIG strašno podcijenjen. Zašto ga onda ne kupujete kad je jeftin?
Sami sebe već mjesecima uvjeravate da je jako podcijenjen,a on Vas iz mjeseca u mjesec ponovo uvjeri da može biti i jeftiniji.
Prestanite plakati i budite barem jednom investitori. [cry]

Stvarno ste mi malo smiješni drage kolege. Svi vjerujete da je EIG strašno podcijenjen. Zašto ga onda ne kupujete kad je jeftin? Sami sebe već mjesecima uvjeravate da je jako podcijenjen,a on Vas iz mjeseca u mjesec ponovo uvjeri da može biti i jeftiniji. Prestanite plakati i budite barem jednom investitori. [cry]

Bravo Bill[thumbsup]
Evo ja ga kupujem vec tri dana i stvar mi se ciniprilicno jednostavna – ako ce padati jos ja cu idalje kupovati, ako ce rasti prodajem na nekih 150-160 [yawn]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

E da je više kapitala ganjao bi je do top 10…[pray]

A kad dođe na 150-160 onda neće tamo sigurno stati…

Na pomolu je nova energetsko-industrijska revolucija....

vorda:

Za one koji nemaju puno iskustava u ovom biznisu moram reči da svaka dionica KAD-TAD ODRADI SVOJ RAST. Puno puta sam bio u situacijama koje su u tom trenutku izgledale bezizlazno. Kupovao sam TEP po 110, LPML po 600, DKVS po 120 itd. kada te dionice ama baš nitko nije htio. I sve su one odjednom postale interesantne, a ja na njima dobro zaradio. Ovo što je napravio NOXOXO nikako ne preporučam. Ovakvom filozofijom ulaganja jedino se može izgubiti novac. On se sada tješi da će dionica pasti i da će se on u nju vratiti na nižim razinama, ali to se GOTOVO NIKADA NE DOGODI. Pozdrav

nema tu spora, EIG kad krene u dva dana je na 160. Sad je vrijeme lagane kupnje, svaki dan po 100 komada i mir.

TOZ-a nitko nije htio po 120 kn, svi po njemu pljuvali, daleko više nego po Eigu. Iz uprave mi 2 puta poslali ponudu , mislio sam da to što se nudi ne valja.
Trgovina njime u prosjeku jedan dan u tjednu za 10000 kn. I onda ga ja prodam po 120 kn i najedanput ga svi hoće kupiti, nitko prodati i ode on na 400 kn za 6 mjeseci. I još na desetak dionica sam tako popušio. Ali više neću, čekam makar 20 godina.

super za ovo doba noči[proud]

New Report

Close