Uopće me ne ljute činjenice nego lupetanja, a napisati onako od oka da očekuješ EIG ispod 70 kn je lupetanje. Zbog kojeg razloga bi EIG trebao pasti ispod 70 kn? I tko bi ti ga trebao prodati po toj cijeni? Ovi što su ga pred koji mjesec kupovali po 150-160 kn?
Jedina loša strana kod EIG-a je netransparentnost, a za nju smo znali i onda kad je bio na 150 kn. Po 70 kn nije se tržio ni kad je sve kvartale imao gubitke i kad su sve vijesti bile loše, već je cijena stalno bila iznad 100 kn. U zadnje vrijeme gotovo sve vijesti su vrlo dobre, a ovi koji sada prodaju s 30% minusa uskoro će lupati glavom u zid, ali to je njihov problem.
Ako Vi kažete da ja lupeta onda je vjerojatno tome tako.
Argumenti poput Vašeg da dionica već dugo nije bila na 70 kn su meni smiješni.
Pogledajte recimo gdje su SAPN, PIKR, SPNV, HPDG, HTPK, VIS i mnoge druge. Već dugo nisu bili na tim cijenama. Jel se slažete? To nije nikakva garancija da neće biti i još niže.
Na burzi je sve moguće, jedino me čudi da kolega sa tolikim iskustvom to ne zna. [bye]
Ako Vi kažete da ja lupeta onda je vjerojatno tome tako. Argumenti poput Vašeg da dionica već dugo nije bila na 70 kn su meni smiješni. Pogledajte recimo gdje su SAPN, PIKR, SPNV, HPDG, HTPK, VIS i mnoge druge. Već dugo nisu bili na tim cijenama. Jel se slažete? To nije nikakva garancija da neće biti i još niže. Na burzi je sve moguće, jedino me čudi da kolega sa tolikim iskustvom to ne zna. [bye]
Pusti te floskule, obrazloži svima nama zašto će po tebi EIG na 70 kn? Samo nemoj da ti je argument da su svi oni lopovi jer smo onda odmah završili raspravu.
Pusti te floskule, obrazloži svima nama zašto će po tebi EIG na 70 kn? Samo nemoj da ti je argument da su svi oni lopovi jer smo onda odmah završili raspravu.
Kolega, ja nigdje nisam napisao da će dionica pasti na 70 kn. Ne bavim se proročanstvima kao neki na forumu.
Kao što sam i pretpostavljao, argumenata nemaš, samo prazne priče. Odustajem od daljnjeg gubitka vremena. Pozzzzz
Stvarno Avax ne znam zasto pjenis tako. Covjek je rekao sto misli i na kojoj ce cijeni on kupovati.
Pa ako postoji neka dionica koja se ne moze braniti onda je to ova.
Meni ne bi smetalo da je iznio neke argumente, tj. što se to dogodilo da bi cijena EIG trebala dodatno pasti sa 108 na ispod 70 kn (nakon što je bez nekog posebnog razloga već pala sa 150 kn) jer to da će on kupovati kad i ako EIG bude na 70 kn je totalno besmislen post. Ja tako mogu sad ići od teme do teme i tamo pisati kako ću kupovati dotičnu xy dionicu po 70, počev od ADRS, ERNT, INGR, INA …. ali to ne radim jer bi to bile budalaštine. Takvi postovi ne služe ničemu osim spamanju teme i maltretiranju ljudi koji su kupili neku dionicu i žele na forumu pročitati nešto korisno umjesto nekakvih ad hoc izjava o 70 kn.
p.s. razumljiva mi je tvoja podrška “multimilijarderu” obzirom da si i ti EIG nedavno prodao, na žalost s povećim minusom [bye]
Ja sam izlazio s minusom od 15 – 20%…..
To je dosta…. međutim kad sam ulazio u ovu dionicu isao sam sa svjesnim rizikom…. Rekao sam nakon izvjesca ovo moze i gore i dole…. Potpuna kocka, jer to je sve sto mozes sa ovom dionicom. Nakon izvjesca je otisla dole, ja sam prodao…..
Kupio druge dionice i vec smanjio gubitak za 4 – 5%….
A vama zelim srecu na brodu koji tone[bye]
Hvala kolega, no nema straha da će brod potonuti. Šteta da si izašao s -20% gubitka, a cijena kao za inat više ne pada. Želim ti više sreće s drugim dionicama [thumbsup]
[ A vama zelim srecu na brodu koji tone[bye]
[/quote]
kolega nema sreća veze sa ovim poslom, odnosno ja osobno ću biti najsretniji kad bude što manje dioničara koji misle da je sreća jedino što je potrebno, mislim općenito ne samo za Eig
Ma gospodo naši kometari ne mogu pokvariti cijenu, ali mogu uništiti konstruktinu raspravu koja nam može biti na korist…
Stvorila se sinergija par uvjeta i srušila dionicu, ako mali koji su stvarno mali potrče na klackalici dovoljno daleko prevagnut će podosta, jer nitko ne sjedi na drugoj strani…
Sjetite se niza dionica koje su se tako klackale pa di su sada (atpl na 600, lkri na 140, igh, ledo itd.).
Konkretan rezultat koji ne može izostat u narednom razdoblju te će pokrenuti ovu dionicu a i mnogi osnovani fondovi glede alterantivne energije brzo će se zainteresirati za one koji posluju po EU i regiji…
nikad ovdje nije bilo pretjerano konstruktivne rasprave.. i sam sam pridonio losoj kvaliteti ove teme pa znam iz prve ruke[tongue]