Ali ne znam zašto…. stvarno zašto se netko iz EIGa ne obrati korisnicima ovog foruma i rece im par stvari o planovima i buducnosti firme ?!
ja bi se zabrinuo kad bi u EIG-u trosili vrijedne i vrlo ogranicene ljudske resurse za piskaranja po forumu :)..
Poslao sam im mail (Tihani) ali mi je odgovorila da nije korektno prema ostalim dioničarima te da će svi pravovremeno biti obaviješteni o projektima i planovima. to je bilo u 5. mjesecu a ja sam u 6. prodao na 153. Barem imaju 2 zaposlena.
ja bi se zabrinuo kad bi u EIG-u trosili vrijedne i vrlo ogranicene ljudske resurse za piskaranja po forumu :)..
Stvarno super dobra.[smiley]
Poslao sam im mail (Tihani) ali mi je odgovorila da nije korektno prema ostalim dioničarima te da će svi pravovremeno biti obaviješteni o projektima i planovima. to je bilo u 5. mjesecu a ja sam u 6. prodao na 153. Barem imaju 2 zaposlena.
ajde bar znamo da imamo jednaki tretman onda.. jedino je zvonetu101 maja rekla sve..
ja sam im danas poslao mail/pisamce u ime svih vas koji ste se javili na private (nešto preko 22.000 dionica), čim dobijem nekakav odgovor informiram vas…
P.S. moram napomenuti da se nisu baš svi koji afirmativno pišu na ovoj temi javili, ali to je apsolutno njihovo pravo
vjerojatno nece biti nista samo od pisamceta.. trebat ce to i nazvat malo i na kavu s majom ili tihanom negdje u gajevoj[cool].. no sve u svoje vrijeme..
ja sam im danas poslao mail/pisamce u ime svih vas koji ste se javili na private (nešto preko 22.000 dionica), čim dobijem nekakav odgovor informiram vas… P.S. moram napomenuti da se nisu baš svi koji afirmativno pišu na ovoj temi javili, ali to je apsolutno njihovo pravo
Jel se javio Zefo?
[thumbsup]
Ja sam svoje upravo stavio na prodaju.
Nema smisla igrat s ovom dionicom… na isti nacin mogu otic i uplatit kladionicu.
zbogom[bye]