EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma dajte ljudi moji! Ova dionica je čista katastrofa. Neznam kako sam uopće nasjeo da kupim 500 kom. po 150 kn u 7. mjesecu. Pazite,…… tvrtka s jednom zaposlenom (wunderkind Maja),…..imaju par kogeneracijskih postrojenja od po 4 MW u Mađarskoj (što je beznačajno) ,…..neke čudne prihode od prodaje nekretnina koji se knjiže tko zna gdje(Proficio!!???),……neto dobit se ne prikazuje realno…..itd…. [bye] Nadam se da neće ići još dolje!

ljudi nemojte se ljutiti, ali nevjerojatno ste dosadni sa jednom te istom pricom, ako vas smeta taj 1 zaposleni i tko zna sto sve ne zasto ste kupovali tu dionicu, ili kupujete onako po osjecaju..natrpajte svi na prodaju sto imate i zdravo, pokupiti cemo nekako vec to[proud]

Koje nekretnine doista posjeduju Maja i ekipa? Može netko ko zna.

Svima kad tad svane, samo se treba probuditi.

Iako mali promet,ipak je lijepo da je nakon dužeg vremena netko uzeo po asku..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

koje nekretnine, pa pogledajte FI, nema bas puno dugotrajne imovine te vrste….samo financijska, samo pare i udjeli koji pare znace…[proud]

Izgubio bi okladu jer imam EIG,mada ih sada sigurno ne bi kupio pa makar po 100,00 kn!!

[b,
Facer][/b]
Izgubio bi okladu jer imam EIG,mada ih sada sigurno ne bi kupio pa makar po 100,00 kn!!

ne razumjem zakaj ne? bile su ti ineresantne na visim rezinama a sad???!!!! mozes malo objasniti!!

La Vita e Bella

jel se javilo jos ljudi za razgovor s majom?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Pusti priče za malu djecu, ipak smo ovdje svi punoljetni. [thumbsup]

Ignore: KressoM, delux

Ja danas kupio 160 komada po 112 kn. Imao sam casha, a kad je sve počelo rasti jedino što se po asku moglo skinuti a da mi je bilo primamljivo je bio EIG. Nadam se da će se projekti, kakvi god bili, početi uskoro ostvarivati. Diskont od 33% na BV u biti je sam za sebe dovoljan.

Koje nekretnine doista posjeduju Maja i ekipa? Može netko ko zna.

I ja čekam odgovor.

gorma: ” Koje nekretnine doista posjeduju Maja i ekipa? Može netko ko zna. ” I ja čekam odgovor.

evo još jednom “koje nekretnine, pa pogledajte FI, nema bas puno dugotrajne imovine te vrste….samo financijska, samo pare i udjeli koji pare znače… ako vam je najvažnije da tvrtka čije dionice kupujete ima vrijedne nekretnine kupujte Atlas nekretnine
[thumbsup]

EIG ima neke sličnosti sa Private Equity Fondovima, koji u prvih par godina također ostvaruju gubitke, ali nakon toga slijede visoki prinosi, te im je prosječna godišnja stopa prinosa otprilike 25%. Tako je i EIG, par godina gubitka, a ove je trend promijenjen te se polako prelazi u pozitivu. U Private Equity fondove se ulaže na 5-10 godina. Eig je krenuo prije 3 godine, pa za godinu dvije očekujem pravu sliku o ovoj firmi. Ali definitivno smiješno što dionice, depoziti, udjeli i cash koje EIG ima, a po dionici iznose 170 kn, sada možemo kupiti po 110 kn. Kao da udio u Erste Balanced fondu, koji sad košta 175 Eura, kupimo po 110 Eura, pa tko to ne bi htio. Neću se previše izlagati prema ovoj dionici (a i zabrijao sam na poljoprivredu u zadnje vrijeme zbog HSS-a), ali definitivno vjerujem u nju (pogotovo po diskontu od 35%).

New Report

Close