Fino, malo po malo nestrpljivi otpadaju i situacija se raščišćava. Po ne znam koji put se pokazalo kako hrpa malih ulagača koji ulaze kratkoročno samo štete kretanju cijene dionice na burzi jer nemaju strpljenja i ruše cijenu izlazeći s minusima. 😉
Hm, malo čitam o ovoj firmi čisto iz znatiželje i čudim se odakle vam petlja ulaziti u ovu dionicu?
Koliko god se trudio saznati nešto o ovome, nije mi pošlo za rukom osim da imaju jednog zaposlenog tj neku žensku.
Bože me sačuvaj ovakvih firmi, neka se nitko ne naljuti ali ako netko ima argumente koji uidu u prilog transparentnosti ove firme neka ih kaže inače me podsjeća na Kutline firme.
Hm, malo čitam o ovoj firmi čisto iz znatiželje i čudim se odakle vam petlja ulaziti u ovu dionicu?
Koliko god se trudio saznati nešto o ovome, nije mi pošlo za rukom osim da imaju jednog zaposlenog tj neku žensku.
Bože me sačuvaj ovakvih firmi, neka se nitko ne naljuti ali ako netko ima argumente koji uidu u prilog transparentnosti ove firme neka ih kaže inače me podsjeća na Kutline firme.
Čovječe, jedva smo uspjeli ljetos kupiti ovu dionicu. Bila je blokada za blokadom,prodaje nije bilo, mene je poklopilo po 160 kn između dvije blokade. Nakon toga prva kupnja je bila 199 ili 200 kn. Gdje ima vatre ima i dima. Trebaš pročitati malo više na forumu a ne samo zadnje 3 stranice. Barem stotinjak, pa onda komentiraj.:-((
Čovječe, jedva smo uspjeli ljetos kupiti ovu dionicu. Bila je blokada za blokadom,prodaje nije bilo, mene je poklopilo po 160 kn između dvije blokade. Nakon toga prva kupnja je bila 199 ili 200 kn. Gdje ima vatre ima i dima. Trebaš pročitati malo više na forumu a ne samo zadnje 3 stranice. Barem stotinjak, pa onda komentiraj.(“>
A sretno vam bilo, previše mi je neizvijesna ova firma, ima puno boljih prilika po ovim cijenama, a da se nešto i zna o firmi u koju se ulaže.
Čovječe, jedva smo uspjeli ljetos kupiti ovu dionicu. Bila je blokada za blokadom,prodaje nije bilo, mene je poklopilo po 160 kn između dvije blokade. Nakon toga prva kupnja je bila 199 ili 200 kn. Gdje ima vatre ima i dima. Trebaš pročitati malo više na forumu a ne samo zadnje 3 stranice. Barem stotinjak, pa onda komentiraj.(“>
A sretno vam bilo, previše mi je neizvijesna ova firma, ima puno boljih prilika po ovim cijenama, a da se nešto i zna o firmi u koju se ulaže.
Šta možda građevinari na P/Bv 10.
Pa kroz 6 mjeseci ako uložiš sada u IGH npr. zaradit ćeš garantirano samo pitanje koliko desetaka posto, a ovdje ćeš stagnirati ili popušiti lovu.
Sjeti me se negdje u 3 ili 4 mjesecu iduće godine.
Podcijenjeni fundamentalni parametri ne znače da će firma buknuti i da ćeš se obogatiti, to može značiti i da firma ima ozbiljnih problema a to se kod ove firme ne može otkriti, a ja ni ne želim.
svatko ima svoju viziju ulaganja, meni su recimo građevinri puno preskupi, jer dugoročnije gledano teško će uspjeti održavati ovakav rast, a kad malko i razno razni krediti zapnu, šta će onda raditi 8ili za koga, jer ih realno država dere gore) ili još bolje kome će prodavati, dok za Eig i prateću industriju tek dolaze dobri dani u Hrvatskoj[thumbsup]
Sve ok, ali prilikom ulaganje ne znači da ćete tu dionicu držati do kraja života, očekivano je da će neke građevinske tvrtke koje su u ovoj korekciji debelo otišle dolje odraditi bar još 30% tni rast i to je realno, a tada jednostavno kapitalizirati dobit do iduće prilike za ulaz (iduće korekcije[proud])
Inače se ne bih javljao na ovoj dionici, no prije cca mjesec dva prijatelj me skoro nagovorio na ovo jer je on nasjeo na navlakušu za EIG, a kad sam vidio o čemu se radi uf sad mi je lakše doduše imaju lijepu web stranicu eto barem to.
U svakom slučaju želim svima mnogo sreće s ovim nadam se da ćete profitirati ili barem da nećete izaći s gubitkom iz ovoga jednog dana
a možda su u EIG-u imali “viziju” da će doći do ukidanja JDD kotacije i namjerno održavaju cijenu na ovim razinama jer su prisiljeni biti na burzi. Ili lupam lončiće
Stanje je takvo kakvo je..samo se bojim da bi prilikom rasta na 130-140kn moglo doći do velike rasprodaje jer na tim razinama nam je većini ulaz,a koliko pratim svima nam je već ova dionica trn u oku i rado bi se je riješili,makar ne baš svi i po svaku cijenu..
a možda su u EIG-u imali “viziju” da će doći do ukidanja JDD kotacije i namjerno održavaju cijenu na ovim razinama jer su prisiljeni biti na burzi. Ili lupam lončiće
i sta ako ne bude u JDD?
Stanje je takvo kakvo je..samo se bojim da bi prilikom rasta na 130-140kn moglo doći do velike rasprodaje jer na tim razinama nam je većini ulaz,a koliko pratim svima nam je već ova dionica trn u oku i rado bi se je riješili,makar ne baš svi i po svaku cijenu..
kad se pojavi veći/veliki kupac ta količina neće biti nikakv problem
[thumbsup]