EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bas citam kako su dionicari brestovca tuzili upravu.. mogli bi i mi malo vjezbati nasa prava ovdje..
A nešto bi svakako trebalo napravit,jer ovo je već postala sprdačina!

cijena može biti veća ili manja, mislim da to nije osnovni problem, ako si loše ušao moram duže čekati, a osim toga sredstva su smrtnuta na duže vrijeme,

mislim da je najveće problem što su mali prometi – samo da prometi porastu, ostalo ide samo po sebi

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača

Vidi se stotka na kupnji….katastrofa!

ako se uzme podatak iz konsolidiranog za Proficio, koji kaže da je Eig grupa ostvarila dobit od cca. 3.307.000 (umanjena za manjinske interese), dođemo do podatka da će Eig konsolidirano prikazati dob od cca. 4.500.000 kunulativno za 2007. odnsono u 3.Q. mali gubitak…nije da će nas to razveseliti, ali i sa tim je dionica jeftina na ovim razinama

Ako će prikazati i mali gubitak dionica će sigurno još dolje.

treba vidjeti izvješće, to je samo moja projekcija

treba vidjeti izvješće, to je samo moja projekcija

a , sta ce ti izvjesce [smiley3], sa nijm ili bez njega isto ti je , dok ne dojdje do promjene trenda.

najvrednije stvari u životu su besplatne

To majstori, rušite, rušite…Na kraju ću stvarno po3.14zditi…Ali ne dam svoje dionice dušmanima makar propale… [smiley1][smiley1][smiley1]

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

samo nek ruse cijenu, ja svoje ispod 50,00kn NEDAM !

“Please, God, Just One More Bubble.”

Na bidu 7. po redu nalog na 71kn !! [smiley4]
A ispod ponor…..[smiley8]

nece to ispod 100.. onda vec puse svi, a to nikako ne bi zeljeli..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

p.s. kad sam ja govorio da to ide opet dole nasli su se svi da me razapnu, gdje ste sada?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close