EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

EIG je,recimo prije 2 tjedna bio na preko 130,00,a to znači pad od cca 10%,tako da svaki porast ispod 3% dnevno,neće biti zanimljiv.

jucer se pisalo naveliko kako je HT “poletio” cak 1,20% na krilima izvjesca… a pogledajte EIG, skoci 1,54% a nigdje se ne spominje [smiley3][smiley3]

Ti to ozbiljno ili ?

na 4300 sve prodajem...

nakon korekcije cijena, sada smo na laganim krilima prema naprijed

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača

mislim da je poslijednji trenutak nadokupiti ovu dionicu, zanima me vaše mišljenje?

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača

mislim da je poslijednji trenutak nadokupiti ovu dionicu, zanima me vaše mišljenje?

Mislim da ipak trebaš pričekati do sutra![smiley2]

i ja razmišljam šta sad imam 200 kom ali sam na visokoj cijeni ulaza od 135 kn,izgleda da je to moj največi z…….do sada ali nije i jedini[smiley6]

i ja razmišljam šta sad imam 200 kom ali sam na visokoj cijeni ulaza od 135 kn,izgleda da je to moj največi z…….do sada ali nije i jedini[smiley6]

Onda ili si veliki maher ili početnik. Ja prvih godinu dana nisam ni na jednoj dionici izgubio više od 10%. Sada već imam par dionica sa minusom 30-50%.
Ali imam i neke sa 100-350% u plusu što prije nisam imao. Isplati se čim više riskirati. Ja sam vidiš ušao u EIG po 160 kn i uopće se ne sekiram, jer gubiš tek dok prodaš. [smiley2]

Jel se ti to hvališ?[smiley2] Većina ekipe ulazila je po 15x.

Bilo što da si kupio u zadnjih mjesec dana (pa i duže) najvjerovatnije bi izgubio. Šta bi tek rekao da si kupio IGH na 15000, ATPL na 4000, VDKT na 4500, IPKK na 1450 itd., itd, itd. Vrijeme je jednostavno takvo da sve pada. Tu fundamenti i argumenti uopće nisu važni. Treba samo imati čvrste živce i izdržati.

Pozdrav

Sutra i prekosutra treba pratiti trgovinu TNSA-R-A. Ako tamo dobro krene, krenut će i ovdje. Te dvije dionice su trenutno kao blizanci, vezane pupčanom vrpcom. [smiley2]

vidjet čemo šta dalje sad sam se bogami natrpao,prodao ht za nju dosta je 35%

bas citam kako su dionicari brestovca tuzili upravu.. mogli bi i mi malo vjezbati nasa prava ovdje..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

bas citam kako su dionicari brestovca tuzili upravu.. mogli bi i mi malo vjezbati nasa prava ovdje..

bice toga sve vise. nisu bas nase uprave navikle da moraju paziti na interese malih dionicara. sjedaju polako stvari na svoje mjesto,

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

New Report

Close