Evo da se i ja pridruzim sa par rijeci. U pocetku sam i ja malo neinformiraniji usao u dionicu; cisto stoga sto se i sam bavim slicnim poslom (bar sam mislio). Onda sam postavio prije ovoga pada pitanje na koje stvarno nisam dobio odgovor, a to je kakvim ulaganjima u alternativnu ili obnovljivu energiju se bavi EIG?
Realno gledajuci; NHF, ali ova tema EIG je jedna od najspekulativnijih i najlosije strucno obradjenih. Medjutim ne mislim da je do forumasa; vec do same cinjenice da je firma totalno mutna i nejasna. Osobno mi se cini da Maja sa ekipom nesto tu muti i da neko pokusava pokupiti dionice po malim cijenama. Kome se da cekati; ovima spekulacijama sa izvjescima (i izjavama tipa: mi sklapamo projekte, a jedan dan cemo izvjestiti javnost); ce doci kraj, kad tim igracima bude u interesu da narste cijena (kad se nafudraju EIG-om).
Zadnjih dana su mnogi mali prodavali, ali nisam nigdje vidio post da itko od malih kupuje? Mislim da ni Borut nije kupovao zadnjih 4-5 dana trgovanja (Borut ispravi me ako grijesim); sto znaci da netko ipak skuplja jer prometi su bili veci nego uobicajeni.
Tko ima zivaca i volje; neka ceka, ja sam siguran da ce mu se isplatiti. Medjutim sa druge strane; ako zelite ulagati u firme koje se bave ili su nekim nacinom vezane za alternativnu i sve ostale oblike energije; imate HPB Titan.
Pozdrav
Leon
Eh da; imam jos nesto EIG-a i necu ga prodavati sigurno duze vremena jer se zelim uvjeriti da sam bio u pravu a najlakse je prateci svoj portfolio.
NHF
[smiley9][smiley9][smiley9]
gledajuci graf za tri mjeseca, u biti se stvara dojam da je cijena dosta stabilna… ako se variranje cijene 115-150kn moze tako nazvati
dosegnuli smo donji bollinger i RSI<30
cekamo buy signal[smiley1]
evo Leone, ja kupujem zadnjih dana
Ma naravno da ima i manjih ulagaca koji kupuju; ali ipak u prometu od debelo preko milijuna u zadnjih (kriticnih) 10 dana trgovanja; mali su prodali veliku vecinu, a kupili dosta manje. Tako mi se cini po transakcijama koje su isle ‘na mahove’ tj pocistilo bi se do neke razine i onda cekalo da se naslazu novi. Nisu to neki prometi; ali za firmu kao EIG nisu ni beznacajni zasigurno.
Evo da se i ja pridruzim sa par rijeci. U pocetku sam i ja malo neinformiraniji usao u dionicu; cisto stoga sto se i sam bavim slicnim poslom (bar sam mislio). Onda sam postavio prije ovoga pada pitanje na koje stvarno nisam dobio odgovor, a to je kakvim ulaganjima u alternativnu ili obnovljivu energiju se bavi EIG? Realno gledajuci; NHF, ali ova tema EIG je jedna od najspekulativnijih i najlosije strucno obradjenih. Medjutim ne mislim da je do forumasa; vec do same cinjenice da je firma totalno mutna i nejasna. Osobno mi se cini da Maja sa ekipom nesto tu muti i da neko pokusava pokupiti dionice po malim cijenama. Kome se da cekati; ovima spekulacijama sa izvjescima (i izjavama tipa: mi sklapamo projekte, a jedan dan cemo izvjestiti javnost); ce doci kraj, kad tim igracima bude u interesu da narste cijena (kad se nafudraju EIG-om). Zadnjih dana su mnogi mali prodavali, ali nisam nigdje vidio post da itko od malih kupuje? Mislim da ni Borut nije kupovao zadnjih 4-5 dana trgovanja (Borut ispravi me ako grijesim); sto znaci da netko ipak skuplja jer prometi su bili veci nego uobicajeni. Tko ima zivaca i volje; neka ceka, ja sam siguran da ce mu se isplatiti. Medjutim sa druge strane; ako zelite ulagati u firme koje se bave ili su nekim nacinom vezane za alternativnu i sve ostale oblike energije; imate HPB Titan. Pozdrav Leon Eh da; imam jos nesto EIG-a i necu ga prodavati sigurno duze vremena jer se zelim uvjeriti da sam bio u pravu a najlakse je prateci svoj portfolio. NHF [smiley9][smiley9][smiley9]
Ulozio sam ja i u Titan a sve mi se cini da ce i tamo bit pusiona. Oni su ulozili u neobnovljive energetske dionice umjesto obnovljivih. Da stvar bude gora ulozili su u EU i USA umjesto u zemlje u razvoju.
Sve obratno od prospekta [smiley7]
jučer dok sam kuhao večeru postalo mi je jasno zašto je Borut uletio u EIG toliko…
ima samo jedan zaposlen [smiley2]
nisam kupoval zadnje vrijeme….
ps: sad ču se malo distancirati od foruma, jer mi se čini da me več pomalo zahebavate
nemoj da bi netko boruta zajebavao….da nije njega, već bi cijena bila na 100 kuna…klanjajte mu se do poda.
Najbolje ponude [ EIG-R-A ] Kupnja Cijena
67 119,00
500 118,52
20 118,51
150 118,50
51 118,18
Cijena Prodaja
120,00 12
122,79 84
123,88 50
124,36 23
125,00 40