ono nešto što imam mi je preskupo prodavati da uletavam u nešto drugo pa sam prisiljen i ja sa vama se družiti…
nisi jedini…[smiley5]
Elvar: ” ono nešto što imam mi je preskupo prodavati da uletavam u nešto drugo pa sam prisiljen i ja sa vama se družiti… ” nisi jedini…[smiley5]
Evo i mene…..[smiley1]
ma, bilo bi OK da borut od nas otkupi to kaj imamo za nekih 140kn… on je ionako vec ovdje zaglibio do daske[smiley2][smiley2]
i ja bi mu svoje dao po 140
[smiley2][smiley2][smiley2]
marcipan:
”
Elvar: ” ono nešto što imam mi je preskupo prodavati da uletavam u nešto drugo pa sam prisiljen i ja sa vama se družiti… ” nisi jedini…[smiley5]
”
Evo i mene…..[smiley1]
[/quote]
I ja sam tu gospodo.
marcipan: ” Elvar: ” ono nešto što imam mi je preskupo prodavati da uletavam u nešto drugo pa sam prisiljen i ja sa vama se družiti… ” nisi jedini…[smiley5] ” Evo i mene…..[smiley1]
[/quote]
ČIni mi se da fali SUPER24?
[smiley2]
haha ovako je ljepše vidim ja ekipa se brzo skupi
Borute, ovako se može skupiti i preko par tisuća komada bez da se diže cijena… ostavi podatke da ti se ekipa javi i kreni u dokup
(možda ti i ja pomognem ako ne mogneš)
ma, bilo bi OK da borut od nas otkupi to kaj imamo za nekih 140kn… on je ionako vec ovdje zaglibio do daske[smiley2][smiley2]
….ispod pojasa….
Arap: ” ma, bilo bi OK da borut od nas otkupi to kaj imamo za nekih 140kn… on je ionako vec ovdje zaglibio do daske[smiley2][smiley2] ” ….ispod pojasa….
nije bilo zlonamjerno, borut, svima nam je isto, pa je lakse okrenut na salu[smiley2]
haha ovako je ljepše vidim ja ekipa se brzo skupi Borute, ovako se može skupiti i preko par tisuća komada bez da se diže cijena… ostavi podatke da ti se ekipa javi i kreni u dokup (možda ti i ja pomognem ako ne mogneš)
Deda, svi znamo da ti ne možeš izgubit na nekoj dionici i zato ova dionica MORA GORE. Veliki kapital je unutra i kad tad će se to pokazati. Još fali Zefo da kaže koju i Maja će ju dići sama do 165 kuna.