mislim da njegovo ime u prvih 10 ne znaci ama bas nista nama dionicarima
Mislis da je taj spreman vezati novce u dionice elke na 6 mjeseci ili vise!?
Nekako sumnjam jer je pare mogao plasirati i negdje drugdje uz vecu kapitalizaciju[smiley2]
😆
Arap:
”
mislim da njegovo ime u prvih 10 ne znaci ama bas nista nama dionicarima
”
Mislis da je taj spreman vezati novce u dionice elke na 6 mjeseci ili vise!?
Nekako sumnjam jer je pare mogao plasirati i negdje drugdje uz vecu kapitalizaciju[smiley2]
Da ali možda je čoeku dosta toga posla i želi sada mirno i dugoročno investirati u EIG. Još samo čekam da se na forumu pojavi nick ZEFO, pa da svima očita bukvicu o ulaganju. Onda bi i Zefu mogli pitati zašto nadokupljuje ili zašto prodaje košto pitate boruta [smiley1] Bio bi to odličan tandem Borut i Zefo [smiley1]
Najbolje ponude [ EIG-R-A ] Kupnja Cijena
110 124,00
500 121,10
1190 121,00
20 120,20
8 120,11
Cijena Prodaja
125,00 280
131,00 181
131,50 314
131,98 800
131,99 52
Mislim da je vrijeme da se povucem u mirovinu.
Nemam vise ni volje ni snage za ovo.
uzivaj.. nadam se da si pogrijesio..
uzivaj.. nadam se da si pogrijesio..
I ja se nadam.
No ovdje u zadnje vrijeme mozes biti samo prva rijec iz mog potpisa. Druga eventualno. Zadnja nikako. [smiley2]
Salim se, no da me zivci popustaju, to da.
] Salim se, no da me zivci popustaju, to da.
i meni…ali očito je da netko ne želi da ova dionica ide up….nonstop je približno isti broj dionica na prodaji
i skrbnički Podravske i Hpba malo kupi pa malo proda, po par stotina komada taman da primiri cijenu…
i skrbnički Podravske i Hpba malo kupi pa malo proda, po par stotina komada taman da primiri cijenu…
kakvo primirivanje, pa tko ti kaže da to nisu zbirni skrbnički?
U tom POBA skrbničkom su i moje dionice.
Nema to veze sa primirivanjem cijene.
kak je cijena primirena, kad meni pise da mi je u minusu [smiley4]