Meni je Zefo zaprijetio da mu prodam or Else! Šta ću nije se s tim stvarima igrati…. Samo se vi veselite, a kad vam zefina ekipa pokuca na vrata neće vam smiješno bit, pogotovo kad čujete kolko nudi po dionici [smiley1][smiley1][smiley1]
ma LOL
Meni je Zefo zaprijetio da mu prodam or Else! Šta ću nije se s tim stvarima igrati…. Samo se vi veselite, a kad vam zefina ekipa pokuca na vrata neće vam smiješno bit, pogotovo kad čujete kolko nudi po dionici [smiley1][smiley1][smiley1]
pa onda bi mu bilo najbolje da pokuca malo na vrata NO i Maji Rakvin.. kad bi njih malo u red doveo ne bi mu bilo bitno jel kupio po 120 ili 150 jer bi dionica bila na 500kn, kako se slicne tvrtke i trze u svijetu[smiley2]
Ajde Majo slozi neki pristojan Q3 pa da se svi iskrcamo!
Shefovi ce ti isto biti sretni. Neka se nasade na nekoj normalnoj razini i eto AIMu 90% EIGa. Umjesto Proficija.
Evo ja cu ti odvojiti 10%. Slobodno se javi.
PS Maja je carica. Ona od Q3 moze napraviti sta oces… Os u meko, os u tvrdo, na sorbulu itd itd
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley1]
pa j e.. vjerojatno ide kod bojazljivih prvo..[smiley1]
pa j e.. vjerojatno ide kod bojazljivih prvo..[smiley1]
Bolje kad dođe prije do tebe…. Dođe li kasnije bit će ti veća muka kad mu budeš morao prodati izvan burze po 100 kn a cijena na burzi recimo skoči na 200… [smiley1]. Nema premije kod Zefe, njemu je uvijek IPO [smiley2]
ne moze zef do mene, ja sam ti u EU, tu ti je vladavina zakona[smiley1]
pa ne raspolaze maja sa 400 miliona.. otkud ti to?
U pravu si, kapital je 260 milijuna a ne 400. Al dobro, i sa tim bi trebala biti u stanju zaraditi 2 milijuna u 3 mjeseca. Nema Viro puno veći kapital pa je zaradio 50 milijuna.
Ajde Majo naprijed, zaradi nam milijune!
super24: ” pa ne raspolaze maja sa 400 miliona.. otkud ti to? ” U pravu si, kapital je 260 milijuna a ne 400. Al dobro, i sa tim bi trebala biti u stanju zaraditi 2 milijuna u 3 mjeseca. Nema Viro puno veći kapital pa je zaradio 50 milijuna. Ajde Majo naprijed, zaradi nam milijune!
Majo kupi od HYPA svu petrokemiju pa da vidiš para za 6 mjeseci. .Najmanje duplo.
Sad čitam “Lider”. Ima na tri stranice razgovor sa svim zaposlenicima firme. Rekla je da se vaš dionički portfelj stalno mijenja. Da dionice kupujete da biste ih prodali, i to radi ostvarenja prinosa.
Naslov:
EIG: Najtajnovitija tvrtka koja kotira na Zagrebačkoj burzi
Ne znam jel ima na online. [smiley10]
P.S.: Sad vidim da ima: