EIG (EIG d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska EIG (EIG d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hmmm.. mozda ipak prodati, ha?

ajd pricekat cemo jos taj 3q pa cemo vidjeti..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

hmmm.. mozda ipak prodati, ha? ajd pricekat cemo jos taj 3q pa cemo vidjeti..

…slažem se ija….
treba prodati…
i ja ču…..

trčanje je zakon :)

mali, ne provociraj [smiley2]

[b]Uvijek imaj na umu da je put samo put. [/b] [i]Carlos Castaneda 'Učenja Don Juana: Znanje Jaqui Indijanaca' [/i]

super24: ” hmmm.. mozda ipak prodati, ha? ajd pricekat cemo jos taj 3q pa cemo vidjeti.. ” …slažem se ija…. treba prodati… i ja ču…..

Opla, situacija postaje pomalo pesimistična?

borut70: ” super24: ” hmmm.. mozda ipak prodati, ha? ajd pricekat cemo jos taj 3q pa cemo vidjeti.. ” …slažem se ija…. treba prodati… i ja ču….. ” Opla, situacija postaje pomalo pesimistična?

Šta se bunite,evo raste….

da da treba prodati… evo ja ću kupiti od vas sada pa ću prodati kasnije za još niže… tako da kolegijalno podijelimo gubitke [smiley3]

nema mi druge nego se zae..ti

i ja u zadnje vrijeme razmišljam treba li prodati ovu netransparentnu dionicu. pričekat ću izvješće za 3q a onda ću odlučiti. neće mene nitko navlačiti s mojom lovom. čekati godinu, dvije, tri je u redu, ali 10 godina ja nemam vremena za čekanje, a ova direktorica ništa konstruktivno nije rekla u onom tekstu, dakle i dalje prelijevaju iz šupljeg u prazno. ajde, barem mi je zarada sigurna ovdje, iako nije bog zna kakva.

i ja u zadnje vrijeme razmišljam treba li prodati ovu netransparentnu dionicu. pričekat ću izvješće za 3q a onda ću odlučiti. neće mene nitko navlačiti s mojom lovom. čekati godinu, dvije, tri je u redu, ali 10 godina ja nemam vremena za čekanje, a ova direktorica ništa konstruktivno nije rekla u onom tekstu, dakle i dalje prelijevaju iz šupljeg u prazno. ajde, barem mi je zarada sigurna ovdje, iako nije bog zna kakva.

Samo ko će ti onda kupit….

super24:

hmmm.. mozda ipak prodati, ha? ajd pricekat cemo jos taj 3q pa cemo vidjeti.. ”

…slažem se ija….
treba prodati…
i ja ču…..

pa u tome i je cijela poanta.. treba prodati, prije ili kasnije
[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

TIP: ne piše se: ja ču nego ja ću … hehhe.. vidim da to dosta ljudi na forumu piše 🙂

ali sad ako smo tu gloopo je ne čekati do izvješća, a kasnije ćemo vidit

Inteligencija dolazi u raznim oblicima

Ja sam već izašao. Nije da ne vjerujem u budućnost ove firme, ali kratkoročno mi se čini da ima puno boljih prilika. Sretno svim tvrdoglavima koji ostaju i želim vam da se EIG konačno pokrene s mrtve točke.

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

U pravu ste svi, ja isto kažem, ako neće biti barem 2 milje kuna dobiti u 3Q odo i ja. Ali nadam se da neću izlaziti. Ne vjerujem da bi novi igrač ulazio u ova teška vremena u top 10 da nema neke informacije. Zato još uvijek vjerujem u EIG i Maju Rakvin (čak i u njezine depozite).

New Report

Close