meni ovo trgovanje slici na THT. Formirala se neka cijena 144-145 a strana prodaje sadrzi najraznoraznije likove… neki bi izasli sa nulom, nekima treba lova za Atlantic, neki ne vjeruju u EIG pa ce prihvatiti i minimalni gubitak, neki su se postavili preko 160-170 itd…
Kao što sam i jučer rekao….ovo netko namjerno koči,više nego očito….
sta mislis? koliko bi trebao imati dionica taj sta koci a da nije br 1?
doci ce to na svoje realne razine ( po meni apsolutno >200), mozda i vrlo brzo ako 3.Q bude nesto atraktivniji[smiley1]
doci ce to na svoje realne razine ( po meni apsolutno >200), mozda i vrlo brzo ako 3.Q bude nesto atraktivniji[smiley1]
da bar……
http://www.risingstarstocks.com/energy/report.cfm?email=
clanak je apsolutno navijacki obojen, ali sadrzi zanimljive brojke vezane uz vrijednosti investicija u green energy, posebno investicija venture kapitala…
Evo da ja dam svoje misljenje o ovoj dionici i ulaganju uopce.
Da ne pisem sada koje ce poslove firma dobiti; tko ce uci i slicno, jer me to sve manje i manje zanima, a zanimaju me neke druge stvari. Dakle, moja filozofija ulaganja (tomu stremim) je preuzeta od jednoga dobroga igraca izvanka i cini mi se dosta bolja od buljenja u ekrane i kopanja svakodnevnih vijesti.
Dakle, nakon sto se vec skupi neki kapital u zivotu, treba ga staviti na vise dionica koje nisu u fokusu ulagaca; definitvno su podcijenjene; ne cine se atraktivnima, a osnovna djetnost im je neka bransa koja ima dobre perspektive. I onda samo cekas, makar se nacekao i koju godinu. E tada, kada dodje na neke realne razine; prodas vecinu ali ne i skroz cijeli portfelj.
Bitno je samo da firma ima zdrave osnove i potencijal za rast, te da cijena pri ulasku nije velika.
E to ja vidim u EIG-u. Pozdrav [smiley9][smiley9][smiley9]
Warren Buffet, zar ne?
mogli bi mi opet malo i dole.. no ja se ne bojim[smiley1]
Evo ga opet…..
super24:
”
”
Evo ga opet…..
jel me netko tražio? [smiley1]
Nego,kakvo je stanje na k/p,jel može ko od kolega poslat?
Kupnja
10 145,10
300 144,00
20 143,02
84 143,00
142 142,50
Prodaja
145,98 267
145,99 300
146,00 169
148,40 224
149,00 98