nekako mi se cini da bi i EIG mogao danas u blokadu. ne fali mu jos puno… [smiley1]
moze i na tu stranu sto se mene tice.. najgora je ravna linija[smiley1]
nekako mi se cini da bi i EIG mogao danas u blokadu. ne fali mu jos puno… [smiley1]
Jesi se ovo ti kolega zaigrao na kupnji ? [smiley1]
ajmo decki kako ono ide, vec smo zaboravili..
gric.. gric.. jos malo pa nestalo.. ide ovo na 200[smiley2]
Izgleda da stiže lova od preplaćenog paketića HT-a…., meni na žalost još nije došla, šteta jer možda propustim dokup ispod 140…
Možda si sada ovi lumeni koji su prodavali ispod 130 grizu tojaše….
Evo i transakcije…
Ok, pustite sad isprazne priče, jel zna netko razlog porasta, da li se možda špekulira za Q3 izvješćem?
Možda netko zna nešto što, npr. mi ne znamo?[smiley2]
ja znam.. netko je kupovao povoljno ono sto mu je pobjeglo iznad 150..
Ok, pustite sad isprazne priče, jel zna netko razlog porasta, da li se možda špekulira za Q3 izvješćem?
Možda netko zna nešto što, npr. mi ne znamo?[smiley2]
ma koji porast decki? zasto se opet mucite sa nekakvim svemirskim razlozima zasto nesto raste ili pada? brdo EIGa se potrgovalo na 150 i vratit ce se za par dana tamo. a kad dodje do 170, onda mozda trebamo razmisljati zasto raste…
Mislim da nema smisla pričati o nekom stabilnom rastu dok ne vidimo veći promet, ovo je još uvijek jako malo , bez obzira što je Eig inače nelikvidan…. U svakom slučaju lijepo je vidit znakove buđenja… [smiley2]
Sve se može, kad se male ruke slože! Nakon današnjeg dana naslućuje se oporavak ove dionice, tj. povratak
na razinu od 150 kn. Kada se podijeli broj protrgovanih dionica sa brojem transakcija, ispadne da se u prosjeku kupovalo po jednoj transakciji 55 dionica. To je pokazatelj da većih ulagača još nema, a ipak je ostvaren zavidan promet. Danas se lijepo zaradilo. Naročito mi je drago i za ostale dioničare EIG-a, koji već duže vremena posjeduju ovu dionicu i vjeruju u njenu vrijednost. Povratak na 150 više nije upitan. Ulagačima koji raspolažu s manjim iznosima (30-50 tisuća kn) ova je dionica zanimljiva iz razloga što nije skupa u smislu
da mogu kupiti više komada za manji iznos. Njih ne privlače dionice koje su skuplje od 5 tisuća po kom.
A trenutno je na burzi takvih ulagača najviše. Ako se još zalijepi kakav fond za ovu dionicu, i dobro izvješće za
3Q, moja predviđanja su prelazak praga od 170 kn i to krupnim koracima.
Do sada sam više puta kupovao ovu dionicu i nakon porasta prodavao, ali ovaj puta sam odlučio dočekati Novu Godinu u okrilju EIG-a. Vi dragi dioničari odlučite sami kada Vam je pravi trenutak za kapitalizaciju.
Osobno mislim da će nalozi na prodaji brže nestajati nego do sada. Sutra nas očekuje naporan dan i novi vjetar u leđa.
Pozdrav svim ljubiteljima alternativnih izvora energije! Ako nestane sunca, vjetra i kiše, nestat će i nas!
[smiley2]