Kako se ono zove naša jedina zaposlenica? Enivej, malo proučavah FA kada nešto primjetih; EIG ima RPE (Revenue Per Employee – prihod po zaposleniku) 19 milijuna (za 1H), pa gdje ćete to još naći [smiley2]
Vidim da se ova dionica se isto polako vraća na startne pozicije. Tehnički izgleda čisto OK, formiran je rastući trend, pomoćni indikatori u normali, nema straha. Navali narode…
ovo me podsjeca na identicni quarkov post na varteksu oko 130 kuna[smiley2]
quark:
”
Vidim da se ova dionica se isto polako vraća na startne pozicije. Tehnički izgleda čisto OK, formiran je rastući trend, pomoćni indikatori u normali, nema straha. Navali narode…
”
ovo me podsjeca na identicni quarkov post na varteksu oko 130 kuna[smiley2]
Mene podsjeća na identični post na Belju.
ma to je zbog djure.. bez brige evo mene da stavim i tu potporu na kupnji [smiley2]
Opet smo na početku….
nebi se složio, kupnja je sve ozbiljnija, a prodaja se topi i ne pojavljuju se novi nalozi… a sad vi sami izvucite iz toga zaključak.
mene malo poklopilo danas, kako bi rekli neke kolege hvala prodavatelju [smiley2]
i ja bih se podebljavao , ali sam pun svega …
svaka cast
hey guys,eto skoro sam sve prodao,ostalo mi je nekih 300 komada,pokušao sam potjerati još niže,ali su me oni 6xx i 9xx spriječili.[smiley1]
naravno,još mi je netko pomogao…nisam sam toliko jak !
Ako ode niže,vraćam se ,a ako ne :
Vama koji ste dokupili,želim brz rast dionice !
hey guys,eto skoro sam sve prodao,ostalo mi je nekih 300 komada,pokušao sam potjerati još niže,ali su me oni 6xx i 9xx spriječili.[smiley1] naravno,još mi je netko pomogao…nisam sam toliko jak ! Ako ode niže,vraćam se ,a ako ne : Vama koji ste dokupili,želim brz rast dionice !
Prijatelju, jesi li bar nešto zaradio na tom daytradeanju?